Playground izazov: Izabrano 10 najboljih ideja

Autor:

m:tel Playground ulazi u svoju drugu fazu...

0
A- A A+
Foto: m:tel

Nakon jednomjesečnog konkursa „Playground izazov“ koji je trajao do 15. decembra 2018. godine, na adresu m:tel- a pristiglo je mnogo raznovrsnih ideja, a komisija, sastavljena od stručnjaka iz kompanije m:tel i ICT HUB-a iz Beograda, odabrala je 10 najinteresantnijih:

- Baza života (Android aplikacija)
- Dental4u.ba Informativni stomatološki portal
- eSmrtovnica
- Farmica
- Furniture AR
- Future Electronic Smart Technologies - F.E.S.T.
- Krajina Tours - Destinacijska menadžment kompanija
- Primjena 3D modelinga u marketingu
- PROFA - Platforma znanja
- Ryde2Rent vozi bicikl

Podsjećamo vas da je „m:tel Playground izazov“ višemjesečni program namijenjen fizičkim licima okupljenim u timove od 2-5 članova, koji imaju ideje za unapređenje bilo koje oblasti poslovanja ili života, a čija realizacija podrazumijeva primjenu informacionih tehnologija i rješenja. Konkurs je bio otvoren za ideje u najranijoj fazi razvoja, a nakon konkursa, m:tel Playground ulazi u svoju drugu fazu u okviru koje će odabrani timovi proći edukativni i mentorski dio programa na kome će naučiti najsavremenija znanja i metode za sprovođenje ideja u djelo.

Na kraju programa, vrednujući poslovni potencijal, potencijal za primjenu, inovativnost ideja i aktivnosti polaznika, kompanija m:tel će nagraditi timove koji razviju tri najuspješnije ideje i to novčanim nagradama od 5.000, 3.000 i 2.000 KM.

Budite i dalje uz m:tel Playground i pratite nas na adresi playground.mtel.ba

Tagovi:

Ostale vijesti