• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"San Paolo" grmi: Kalidu, Kalidu, Kalidu...

Autor mondo.ba

Velika podrška navijača Napolija za Kalidua Kulibalija kojeg su u srijedu navijači Intera vrijeđali na rasnoj osnovi.

Pristalice "Nerazura" su tokom cijelog susreta oponašanjem majmuna željele da isprovociraju defanzivca Napolija zbog čega su gosti tri puta tražili da meč bude prekinut, ali do toga nije došlo. Frustrirani Senegalac je krajem meča zbog prekršaja i ironičnog aplauza zaradio dva žuta kartona zbog kojih večeras nije u prvih jedanaest.

Veliki broj fudbalera pružio je podršku Kulibaliju, a među prvima, još na terenu, to je učinio kapiten Intera, Mauro Ikardi dok su se u proteklih nekoliko dana njemu pridružili Kristijano Ronaldo, Dris Mertens, Sadio Mane, Kvadvo Asamoa...

Iako je u dva navrata ispuštala vođstvo ekipa Karla Anćelotija je pogotkom Drisa Mertensa u 88. minutu ipak uspjela da dođe do pobjede protiv Bolonje (3:2).

Večeras, na početku susreta 19. kola Serije A protiv Bolonje, to su učinili i navijači Napolija koji su u znak podrške istakli transparente sa natpisima "Stop rasizmu", "Svi smo Kulibali".

Takođe, pristalice Napolija su istakle maske sa likom sjajnog defanzivca i horski skandirale njegovo ime, dok su dva dječaka poručila: " Iako sam malen, i ja sam čovjek kao Kulibali".

/SVI REZULTATI, STRIJELCI I TABELA SERIJE A/

Pogledajte...

Podsjećamo, pored ružnih scena unutar stadiona "Đuzepe Meaca", ništa bolje nije bilo ni ispred gdje je u tuči navijača dva kluba smrtno je stradao Danijele Belardineli (35).

On je pregažen dva kilometra od stadiona nakon što su navijači Intera napravili "sačekušu" Napolitancima koji su u panici na njih nasrnuli kombijem i udarili Belardinelija, dok su su četvorica navijača Napolija zadobili povrede od noža.

Dodajmo da je Fudbalski savez Italije ekspresno reagovao i zbog rasističkih povika sa tribina navijača Intera za navijače zatvorio vrata "Meace" do početka februara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC