• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemci poludeli za Englezima: 30 miliona za tinejdžera!

Autor mondo.rs

"Klinci" ne mogu da dobiju pravu šansu u Premijer ligi i "beže" u Nemačku, pa je sada Čelsi na velikom iskušenju...

Mladi engleski fudbaleri su hit u Bundesu!

Džejdon Sančo
briljira u Dortmundu, Ris Nelson u Hofenhajmu, a Bajern iz Minhena želi da "iskopira" transfer politiku svojih rivala i da dovede talentovanog igrača Iz Čelsija, koji nema željenu minutažu u svom klubu...

U pitanju je mladi Kalum Hadson-Odoi, momak koji igra na poziciji krilnog napadača, a koji ove sezone kod Mauricija Sarija ima manje prostora nego što se očekivalo.

Engleski fudbaler rođen 2000. godine, koji je jedan od retkih odličnih "proizvoda" skupocene akademije Čelsija, ne uspeva da se nametne italijanskom treneru iako je briljirao tokom priprema. Sari nije zadovoljan njegovom taktičkom obučenošću, tako da je u Premijer ligi do sada odigrao tek 42 minuta, dok je nešto više prostora imao u Ligi Evrope - gde je upisao i pogodak.

Da nemaju naročitog poverenja u njega govori i činjenica da su za 64 miliona evra doveli Kristijana Pulišića na njegovoj poziciji, zbog čega oko Hadson-Odoija "obigrava" Bajern.

Kako prenosi "Skaj Sports", šampion Nemačke je ponudio čak 30 miliona funti za Hadson-Odoija što će Čelsiju biti teško da odbije, posebno ako se u obzir uzme i to da će mladi Englez postati slobodan agent u leto 2020. godine.

Pregovori oko produžetka saradnje idu usporeno pošto Hadson-Odoi traži "garantovane minute", tako da se u ovom trenutku razlaz dve strane čini kao vrlo realan.

Bajern je krenuo u renoviranje tima i na mestu krilnog igrača je već doveo mladog Amerikanca Alfonsa Dejvisa, tako da bi on i Hadson-Odoi bili direktne zamene za Franka Riberija i Arjena Robena, koji će na kraju sezone napustiti klub.

Tim iz Minhena uveliko pregovara i oko Lukasa Ernandeza (Atletiko), a za njegov transfer su spremili čak 80 miliona evra. U zadnjoj liniji im je interesantan i Benžaman Pavar (Štutgart).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC