Borac i Ognjen Vranješ: Uvijek zadovoljstvo...

Autor:

Štoper Anderlehta posjetio svoj matični klub.

0
A- A A+

Danas je FK Borac ugostio Ognjena Vranješa bh. reprezentativca, bivšeg igrača, prijatelja kluba i promotera "Crveno-plave" večeri Borca održane 7. decembra prošle godine.

Prvotimca belgijskog Anderlehta u Platonovoj dočekla je uprava kluba gdje su mu uručeni pokloni za podršku koju je Vranješ nesebično pružio klubu u kojem je ponikao.

Predsjednik FK Borac, Vico Zeljković izrazio je zahvalnost Vranješu za doprinos i podršku koju je u predhodnom periodu pružao najvećem klubu u Srpskoj.

"Vranješ je sa zadovoljstvom prihvatio naš poziv da bude promotivno lice 'Crveno plave' večeri i mi smo mu na tome i više nego zahvalni. Naša saradnja će se ostvariti i u budućnosti. Ukoliko bude želio da svoju uspješnu karijeru jednog dana završi u Borcu, mi ćemo ga dočekati sa zadovoljstvom", izjavio je predsjednik FK Borac.

Defanzivac je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je imao priliku da stane uz klub u kojem je počeo svoju karijeru.

"Drago mi je što je napredak vidljiv uz upravu koja danas vodi klub. Moje nade su usmjerene ka tome da će se Borac uskoro vrati na stare staze slave", izjavio je Vranješ na druženju u FK Borac.

/FS BiH osudio postupke Ognjena Vranješa/

Ostale vijesti