• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul ga "oteo" Čelsiju, ali ga nije zadržao

Autor mondo.rs

Mladi engleski napadač napustio je Enfild.


Jedan od najvećih engleskih talenata, Dominik Solanke (21), uz veliku pažnju javnosti je pre dve godine napustio matični Čelsi i kao slobodan igrač prešao u Liverpul.

Klub sa Enfilda morao je da plati samo obavezna dva miliona evra obeštećenja za napadača nigerijskog porekla, koga su hteli mnogi i koji je nedugo potom i debitovao.

Međutim, u 27 nastupa za Liverpul on nije opravdao očekivanja Jirgena Klopa, pa ove sezone nije dobio priliku da igra, već samo da ode. To je i učinio.

Solanke je u petak postao igrač Bornmuta, u transferu vrednom 21,2 miliona evra.

"Mislim da ovaj klub ide u pravom smeru. U poslednjih nekoliko godina bili su zaista dobri u Premijer ligi i mislim da je dobro biti ovde, posebno za igrača mojih godina. Pričao sam sa menadžerom u petak ujutru i zaista je fin. Igrajući i prateći Premijer ligu, saznao sam kakav je. Uzbuđen sam što ću raditi sa njim i videti kako to izgleda", lepo je Solanke pričao o svom novom šefu, Ediju Hau.

"Ove sezone mi je cilj da postižem golove i nadam se da mogu da pomognem ekipi da pobeđuje. U Premijer ligi je svaka utakmica teška i zajedno ćemo probati da budemo što je moguće bolji", dodao je mladi Englez.

Bornmut trenutno zauzima 12. poziciju na tabeli Premijer lige, sa 11 bodova više od Sautemptona, najmanje loše plasiranog tima u zoni ispadanja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC