• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Viola" prodaje Milenkovića - "trlja ruke" i Partizan!

Autor mondo.rs

Talentovani srpski defanzivac trenutno je najbliži prelasku na "Old Traford".

 Nikola Bleki Milenković Mančester junajted Izvor: MN PRESS

Reprezentativac Srbije i štoper Fiorentine Nikola Milenković (21) mogao bi da pojača slavni Mančester junajted, i to već u aktuelnom, zimskom prelaznom roku.

Lokalni list "La Nacione" navodi da bi, uz novac, sa "Old Traforda" u Firencu stigao vezni fudbaler Andreas Pereira (23), potencijalni reprezentativac Brazila, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Valensiji, a ove nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu u Junajtedu.

Britanski "San" piše da će Ole Gunar Solskjer, naslednik Žozea Murinja, ove nedelje sa klupskim čelnicima razgovarati o tome ko bi mogao da pojača ekipu za drugi deo sezone.

Navodno, na "Old Trafordu" su svesni da je u januaru teško dovesti ona najzvučnija pojačanja - kao što je Kalidu Kulibali iz Napolija, kao njihova prva želja na poziciji centralnog odbrambenog igrača - ali da bi Milenković za oko 50 miliona evra mogao da dobije "zeleno svetlo" svog sadašnjeg kluba.

Podsećamo da je Fiorentina leta 2017. godine kupila Milenkovića od Partizana za pet miliona evra.

Crno-belima bi trebalo da pripadne 10 odsto od njegove naredne prodaje, a ako su pouzdane procene stranih medija, u kasu kluba iz Humske moglo bi da se slije otprilike još onoliko novca koliko su dobili prilikom inicijalnog transfera!

"La Nacione" na listi zainteresovanih klubova navodi još Valensiju, Vest Hem i Everton, ali ako je Junajted rešio da ga angažuje, teško da iko od pomenutih ima i minimalnu šansu da pobedi u trci za popularnim "Blekijem".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC