Kada zarate Hanibal i kraljica Vikinga... (VIDEO)

Autor:

Nastaje film koji obećava!

Kada zarate Hanibal i kraljica Vikinga... (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Netflix

Danski glumac Mads Mikelsen čuveni negativac iz filma o Džejms Bondu "Casino Royale", televizijski Hanibal Lektor i jednooki ratnik iz filma "Valhalla Rising", ponovo je dobio ulogu opakog lika u novom Netfliksovom filmu "Polar".

Film je urađen na osnovu stripa Viktora Santosa pod nazivom "Polar: Came from the Cold", a pored Madsa, u filmu će mu se pridružiti i glumice Vanesa Hjudžens, kao i čuveka kraljica Vikinga - Ketrin Vinik, koju smo svi zavoleli u ulozi Lagerte.

Mikelsen je u filmu vrhunski plaćeni ubica Dankan Vizla koji odlazi u penziju, ali nekadašnji poslodovac odlučuje da je ipak bolje da Vizla skroz nestane i šalje druge ubice za njim. Protiv svoje volje, on se vraća nazad u igru, ali ovoga puta protiv grupe mlađih, bržih i surovijih ubica koji neće prezati ni od čega da ga ućutkaju - zauvek.

Reditelj filma je Danac Jonas Ekerlund, a na Netfliksovom servisu će se pojaviti 25. januara.

S obzirom na to da je slična tematika kao ona u filmu "Džon Vik" gde glavnu ulogu penzionisanog plaćenog ubice tumači Kijanu Rivs, ostaje da vidimo da li je ovo film koji će upseti da ga nadmaši!

Pogledajte trejler:

Izvor: YouTube/Netflix

Tagovi:

Ostale vijesti