m:tel TV - januar u znaku dobrih filmova i serija

Autor:

Film “Skrivena ljepota” je okupio renomirana glumačka imena, a na programu je 11. januara 2019. godine u 18.20 časova na kanalu CINEMAX.

0
A- A A+
"Skrivena ljepota" Foto: m:tel "Skrivena ljepota"

Nakon što uspješni njujorški direktor marketinga doživi ličnu tragediju, povlači se u sebe. Njegovi zabrinuti prijatelji očajnički pokušavaju da stupe u kontakt s njim, a on traži odgovore od svemira pišući pisma Ljubavi, Vremenu i Smrti. Ali tek kad dobije neočekivane odgovore počinje da shvata kako se te konstante prepliću u životu koji se živi punim plućima, i kako čak i najveći gubitak može da otkrije trenutke smisla i ljepote. Vil Smit predvodi glumačku plejadu koju čine oskarovka Helen Miren, Naomi Haris, Majkl Penja, kao i nominovani za Oskara, Edvard Norton i Kira Najtli.

Od 13. januara 2019. godine, nedjeljom od 21.05 časova na NationalGeographic kanalu možete pratiti šest epizoda izuzetno zanimljivog dokumentarnog serijala „1989: godina koja je oblikovala svijet današnjice“.

Nijedna godina u novijoj istoriji nije imala tako velik značaj kao 1989. Nakon 30 godina, podsetićemo se na neke od najvažnijih događaja koji su obilježili tu godinu, a aktuelni su i danas. Od fundamentalizma, borbe za polnu jednakost do uticaja koje je izvršio internet. Prekid Hladnog rata, kraj Aparthejda, pojava World Wide Web-a i premijera Simpsonovih. Bilo bi dovoljno i da se samo jedan od ovih događaja desio u 1989, a svi oni bili su samo početak.

Kanal HBO donosi sjajan triler, film “Tiho mjesto” koji je na programu 13. januara u 20.55 časova

Ako vas čuju, oni vas love. U ovom zastrašujuće napetom trileru, porodica mora da živi u tišini da bi izbjegla misteriozna bića koja love pomoću zvuka. Znajući da i najmanji šapat ili korak donose smrt, Evelin (Emili Blant) i Li (Džon Krasinski) pokušavaju da pronađu način da zaštite svoju djecu po svaku cijenu, očajnički tražeći način da se suprotstave ovim misterioznim stvorenjima. Ne smijete propustiti ovaj film koji je dobio sjajne kritike gledalaca širom svijeta.

"Tiho mjesto" Foto: m:tel "Tiho mjesto"

Kanal HBO 2 prikazuje jednu od nauzbudljivijih priča iz 2. Svjetskog rata, film “Dunkirk”, u utorak 15. januara u 19.00 časova.

Proslavljeni reditelj Kristofer Nolan je scenarista, režiser i producent ovog ratnog akcionog trilera. „Dunkirk“ počinje scenom u kojoj neprijateljska vojska u gradu na sjeveru Francuske 1940. godine drži pod opsadom stotine hiljada britanskih i savezničkih trupa. Zarobljeni na plaži, sa morem iza leđa, suočili su se s bezizlaznom situacijom dok su im se približavale nemačke trupe. Priča se nastavlja na kopnu, moru i u vazduhu. Britanski spitfajeri su odolijevali neprijatelju na nebu iznad Lamanša, pokušavajući da zaštite bespomoćne ljude na kopnu. U međuvremenu, brzo oformljena britanska flota predvodila je legendarnu evakuaciju preko 300.000 savezničkih vojnika tokom akcije koju je premijer Vinston Čerčil nazvao „čudom oslobođenja”.

"Dunkirk" Foto: m:tel "Dunkirk"

A u m:tel-u još uvijek traje odlična ponuda za nove i postojeće korisnike TV Paketa - besplatan HBO dodatni paket koji možete da aktivirate do kraja januara i u njegovom sadržaju uživate sve do kraja marta 2019.

Kliknite opciju IPTV shop u meniju vašeg m:tel IPTV-ja, odaberite HBO paket i prepustite se satima najboljih filmskih i serijskih ostvarenja.

U okviru ovog paketa omogućeno je gledanje najekskluzivnijih filmskih i serijskih sadržaja, kao i svjetske premijere, a dostupne su i napredne funkcije poput premotavanja, pauziranja, vraćanja propuštenog sadržaja i do 72 časa unazad.

A ako još uvijek niste isprobali prednosti m:tel paketa,  detalje o  aktuelnoj ponudi za nove i postojeće korisnike pronađite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Tagovi:

Ostale vijesti