• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Las Vegasa zatražili Ronaldov DNK!

Autor mondo.rs

Optužba za silovanje iz 2009. godine bar još neko vreme će opterećivati jednog od najboljih fudbalera sveta.

Sudski organi u Las Vegasu prosledile su kolegama u Italiji zahtev za uzorkom DNK asa Juventusa Kristijana Ronalda, kako bi se utvrdilo da li on odgovara genetskom materijalu pronađenom na haljini žene koja ga je optužila za silovanje.

Ovu informaciju objavio je američki "Vol Strit Džurnal", koji nije dobio zvanični komentar policije Las Vegasa, Ronaldovog advokata, niti advokata Ketrin Majorge, koja tvrdi da je bila žrtva jednog od najboljih fudbalera sveta.

Podsetimo da Majorga tvrdi da ju je tada 24-godišnji Ronaldo silovao 2009. godine, a potom joj dao 375.000 dolara da ćuti, što je ona prihvatila, pa se predomislila, nakon čega je slučaj ponovo otvoren u septembru 2018.

Ronaldo, na čiji račun poslednjih meseci "pljušte" nove i nove optužbe za fizičko ili mentalno nasilje prema ženama, jesenas je osudio čin silovanja kao takav i u saopštenju naveo da se on kosi sa svim vrednostima koje on zastupa i u koje veruje.

Mada je u dosadašnjem toku sezone pokazao da sve to ne utiče puno na njegove partije, nemoguće je predvideti kako će se dalje odvijati slučaj vezan za Ketrin Majorgu i da li će omesti Ronalda u nastojanju da sa Juventusom osvoji Seriju A i Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC