• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Laktašima: Imamo problem, ali i obavezu

Autor mondo.rs

Košarkaši Zvezde krenuli u Republiku Srpsku bez trojice igrača. Jedan od onih koji će imati zadatak da nadomjeste njihovo odsustvo je i Ognjen Dobrić.

 Igokea Crvena zvezda najava ABA liga Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Osim pobjede i velikog preokreta u Španiji, košarkaši Crvene zvezde mts ostali su na parketu Unikahe i bez trojice povrijeđenih igrača - Branka Lazića, Maika Cirbesa i Bilija Berona.

U takvoj situaciji, ekipa Milana Tomića otputovala je u petak ujutru za Laktaše, gdje na parketu Igokee igrati za 15. "jadransku" pobjedu u nizu (subota, 17 časova, TV Arena sport).

Uoči puta, na koji su crveno-bijeli krenuli u ranim jutarnjim satima, šef struke Zvezde rekao je da očekuje još jedno teško gostovanje u seriji utakmica van "Pionira".

"Imamo problem, neću moći da računam na Lazića, Cirbesa... Bili Beron je dobio udarac u koljeno i takođe je rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, skoncentrisano, bez praznog hoda", naglasio je on.

"Igokea je promijenila trenera, doveli su i novog igrača, mijenjaju u hodu, i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč", dodao je Tomić.

Jedan od igrača koji će odmijeniti Berona i Lazića biće Ognjen Dobrić, strijelac 13 poena u Španiji.

"U odnosu na prvi meč koji smo igrali u Beogradu, Igokea je prertpjela dosta promjena. Dobar tim, sada i sa novim trenerom, otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković. U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima, i zato se nadam da će publika imati šta da vidi i u subotu. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži u subotu, jer nas čeka dobar protivnik", rekao je borbeni bek crveno-bijelih.

Parovi 15. kola ABA lige:

u subotu

Igokea - Zvezda 17.00
Partizan - Krka 19.00
Cedevita - Cibona 21.00

u nedjelju

Olimpija - Mega 17.00
Mornar - Zadar 19.00

u ponedjeljak

FMP - Budućnost 18.00

Tabela: Zvezda 14-0, Cedevita 10-4, Budućnost 9-5, Partizan 8-6, Mega 8-6, FMP 6-8, Cibona 6-8, Zadar 5-9, Mornar 5-9, Igokea 5-9, Olimpija 4-10, Krka 4-10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC