• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salah sa penala okončao crni niz Liverpula

Autor mondo.rs

Panika na kraju, Aleksander-Arnold je skrenuo loptu da ne stigne do Lokadije čime bi Liverpul ostao bez pobjede, ali izdržali su "redsi". Morali su ranije da riješe meč!

Početak 2019. nije bio sjajan za Liverpul...

Fudbaleri Jirgena Klopa izgubili su u premijerligaškom derbiju od Mančester sitija (2:1), potom su eliminisani i iz Liga kupa od Vulverhemptona (2:1), ali da se ne radi o većoj krizi vidjeli smo već ovog vikenda protiv Brajtona.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA 22. KOLA PREMIJER LIGE!

Mohamed Salah je postigao sedmi gol u posljednjih sedam mečeva u engleskom šampionatu, i to sa "kreča", za prestanak priče o posrtanju "redsa" u ovom dijelu sezone.

BRAJTON - LIVERPUL 0:1 (0:0)

Prvo poluvrijeme bilo je očajnog kvaliteta i bez ikakvog intenziteta, čemu je definitivno kumovala odluka Krisa Hjutona da se njegova ekipa "duboko brani", a iako su loptu imali više od 70% vremena u svom posjedu - sa njom igrači Liverpula nisu uradili ništa.

JEDAN ŠTOPER

I ovoga puta je Jirgen Klop na raspolaganju imao samo jednog "pravog" štopera pošto se u startnu postavu vratio Virdžil van Dajk, a uz njega je sada igrao defanzivni vezni/desni bek Fabinjo. Povrijeđeni su Džo Gomez, Žoel Matip i Dejan Lovren.

Vidjeli smo samo jedan udarac Džerdana Šaćirija koji je završio pored stative, udarca u okvir gola nije bilo, sve do početka drugog poluvremena kada je Liverpul riješio meč.

Mohamed Salah je ušao u šesnaesterac Brajtona, krenuo da dribla ulevo, a kada je Paskal Gros donio bizarnu odluku da nastavi da ga vuče rukom i udara nogom - Egipćanin je šutirao i potom pao na travu, za šta je opravdano pokazan jedanaesterac.


"Mo" je fenomenalno izveo kaznu što je nateralo Brajton da zaigra ofanzivnije, ali ne i da dođe do stopostotne šanse kojom bi utakmicu uveo u neizvjesniji tok.

Nije bilo ni gola Liverpula, iako su odlično pretili Salah, Firmino i Vajanldum, kojim bi navijači odahnuli, ali ispostavilo se da je i jedan bio dovoljan da se razlika u ondosu na Siti, koji ima meč manje, ponovo uveća na sedam bodova.

Malerozni Fulam je u derbiju začelja "pao" na "Turf Muru" iako je poveo u 2. minutu poslije sjajnog poteza Andrea Širlea, međutim neko kao da ih je urekao...

Barnli je preuzeo "konce igre u svoje ruke" i potom veoma srećno došao do preokreta, u svega 180 sekundi, iako nisu dali gol; prvo je Džo Brajan u 20. minutu savladao svog golmana Serhija Rika, da bi u 23. isto to uradio i Denis Odoi.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, za koga je navodno jedan kineski klub ponudio 55 miliona evra - što je odbijeno, odigrao svih 90 minuta za "kotidžerse".

Rezultate ostalih utakmica i tabelu 22. kola Premijer lige pročitajte ovdje!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC