• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prodaja Degeneka jedan od najboljih poteza"

Autor mondo.rs

Zvezdan Terzić o odlasku reprezentativca Australije u Al Hilal.

 Zvezdan Terzić - "Prodaja Degeneka jedan od najboljih poslovnih poteza" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Miloš Degenek od ove subote i zvanično nije više fudbaler Crvene zvezde. Prodat je Al Hilalu iz Saudijske Arabije, a po riječima generalnog direktora crveno-belih, Zvezdana Terzića, transfer iznosi 4.000.000 dolara i predstavlja "jedan od najboljih poslovnih poteza u posljednje vrijeme".

"Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4.000.000 dolara (3.488.344 evra, prim.aut). Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u posljednje vrijeme kada se uzme u obzir da smo Degeneka prije samo šest mjeseci doveli za iznos od 200.000 evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo prije mesec dana doveli Nemanju Milunovića iz BATE Borisova kao slobodnog igrača", objasnio je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima i dodao:

"Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu".

Degenek se trenutno nalazi sa reprezentacijom Australije na Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je i potpisao troipogodišnji ugovor sa novim poslodavcima.

Od crveno-bijelih oprostio se emotivnom porukom na svom Instagram profilu, koju prenosimo u cjelosti:

"Iskren da budem, mnogo, mnogo mi je teško sastaviti nešto, a da bude adekvatna zahvalnica mojoj porodici i prijateljima koji su bili uz svaki moj korak od početka do kraja vremena provedenog u Zvezdi, bili i biće uvijek! Jako mi je teško i sa teškim srcem moram da se oprostim od Zvezde, da se pozdravim sa svojom drugom porodicom, svojim drugarima, svojom braćom u Zvezdi.

Želim da se zahvalim cijelom stručnom štabu, trenerima, ekonomima, doktoru, fizioterapeutima, svim ljudima koji su radili na Marakani da je uljepšaju za Ligu šampiona, sve i jednoj osobi u Crvenoj zvezdi. Posebnu zahvalnost dugujem svim svojim srcem najboljim navijačima na svijetu, cijelom stadionu, cijeloj armiji 'cigana', navijačima Zvezde širom svijeta, a posebno sjevernoj tribini, Delijama!

Bez vas Liga šampiona ne bi bila ista, bez vas nijedno gostovanje ne bi bilo lijepo! Sa vama je svaki trenutak bio jedinstven od zaustavljanja autobusa na auto-putu do pjevanja poslije poraza u Parizu i Napoliju.

Jako mi je krivo što napuštam ovaj sveti klub, ali znam da sam došao na mala vrata i niko ništa nije očekivao od jednog momka iz Japana koji dolazi.

Znam samo da sam svoje srce ostavio na terenu, u svakom duelu, u svakom dodiru lopte i svakoj akciji mojih saigrača. Znam da sam obećao Ligu šampiona kada sam dolazio i ispunio svoje obećanje. I znam da sada odlazim bez duple krune i znam da će mi to biti teško, ali isto tako znam da je ova generacijia uradila nešto što se čekalo 26 godina. Znam da je ova generacija uradila nešto što će se prepričavati djeci i unucima. Nadam se da će vrata Zvezde uvijek biti otvorena za mene i da ću doći na ljeto i uzeti svoju medalju sa proslave duple krune sa mojom Zvezdom.

Zvezdo hvala ti, najveća si na svijetu!".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nemanja

Samo Borjan neka ostane, njega će teško ko uspešno zameniti na golu, poštujem sve golmane JSL, ali po meni on je No.1 😉

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC