• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak gramofona: Moderne funkcije, lako povezivanje

Autor mondo.rs

Neki od vas će reći da gramofoni nikad nisu ni otišli nigde, ali moderna generacija prvi put će videti gramofon, koji je u skladu s trendovima - moderan i dorađen.

 Povratak gramofona: Moderne funkcije, lako povezivanje Izvor: MONDO portal / Sony

Bilo da se prvi put srećete sa gramofonom, ponovo vraćate svojim starim gramofonskim pločama ili da povećavate kolekciju novim izdanjima, prenesite svoje ploče u sadašnjost pomoću novog gramofona PS-LX310BT., koji je upravo predstavljen na CES sajmu u Las Vegasu.

Japanska kompanija Sony objedinjuje voljeni zvuk ploča sa modernim karakteristikama muzičkih uređaja, kakve su pogodnost i fleksibilnost povezivanja žičanim i bežičnim putem.

Sony LX310BT donosi prepoznatljiv, topao zvuk ploča u svaki bežični zvučnik, soundbar sistem ili slušalice s dodatkom ugrađenog BLUETOOTH povezivanja, pružajući vam potpunu slobodu slušanja. Uparivanje vašeg uređaja sasvim je lako - samo upotrebite namenski BLUETOOTHtaster, i zahvaljujući funkciji potpuno automatske reprodukcije, kad pritisnete taster “Play“, muzika odmah počinje da se emituje s poslednjeg uparenog uređaja. To omogućava jednostavno korisničko iskustvo, tako da svako može uživati u pločama. Osim toga, za one koji više vole vezu preko žice, gramofon ima i audio-kabl.

LX310BT omogućava različite izabrane nivoe pojačanja. Time se obezbeđuje široka kompatibilnost gramofonskih ploča kad se koriste različiti sistemi reprodukcije i BLUETOOTH veze za podešavanje jačine zvuka. Tu je i ugrađeno pretpojačalo zvuka, koje se može izabrati da se koristi uz pojačala koja omogućavaju samo vezu na nivou linijskog signala.

Tehnologija zvuka i kvalitet izrade su poboljšani da bi vaše ploče zvučale bolje nego ikad. LX310BT ima disk od livenog aluminijuma radi boljeg balansa zvuka i nov dizajn tonske ručke radi stabilnosti. U sklopu s debelim i čvrstim poklopcem radi sprečavanja rezonancije, nema boljeg načina za uživanje u gramofonskim pločama.LX310BT ima moderan izgled, zahvaljujući pažljivo dizajniranoj teksturi i kvalitetnoj izradi. Tu su i direktni tasteri na telu gramofona radi intuitivnog korišćenja, uključujući i direktan BLUETOOTH taster, koji vam omogućavaju da lako pokrenete, zaustavite i uparite svoj uređaj.

Model PS-LX310BT biće dostupan od aprila 2019. godine sa preporučenom maloprodajnom cenom od 200 evra.

Pratite CES 2019 zajedno sa nama na MobIT stranama s vestima iz LAS VEGASA i na društvenim mrežama prateći oznaku #MobITCES19.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS