• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeba: U Olimpiku sam počeo, tu i da završim

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaleri Olimpika juče su počeli sa pripremama za proljećni dio sezone u Premijer ligi BiH.

"Vukovi" će se nakon perioda rada u Sarajevu, početkom narednog mjeseca preseliti u Hercegovinu, a potom slijedi povratak u Sarajevo gdje će ekipa dočekati početak prvenstva u Prvoj ligi Federacije.

Zajko Zeba zimus je pojačao tim s Otoke, a od iskusnog veznjaka očekuje se da ekipi da dodatni kvalitet i pomogne u ostvarivanju ciljeva za ovu sezonu.

Poziv iz Olimpika je prihvatio bez puno dvoumljenja.

"Desilo se tako da sam dobio poziv i prihvatio ga s oduševljenjem. Pozvali su me ljudi iz kluba i ja sam nakon razgovora prihvatio njihov poziv i potpisao ugovor. Nadam se prije svega da ćemo ostvariti naš cilj, a to je prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH", rekao je Zeba za zvanični sajt kluba.

"Ja sam svoj prvi profesionalni ugovor potpisao sa Olimpikom. Kada sam otišao iz juniora Želje potpisao sam taj prvi, a evo i posljednji igrački potpisujem sa Olimpikom, što je eto izgleda sudbina", dodao je.

Na pitanje o rezultatskom zaostatku za Veležom veznjak Olimpika kaže da ima još dosta da se igra i da ima prostora za preokret na vrhu tabele.

"Pripreme su pred nama i trebamo se prije svega dobro spremiti. Sigurno je da imamo vrlo dobru ekipu. Većinu momaka poznajem, sa nekim sam igrao zajedno kao i protiv nekih, ali je činjenica da se radi o vrlo dobrim fudbalerima. Dok postoje šanse treba se boriti. Petnaest kola je pred nama i trebamo ih iskoristiti što je bolje moguće i dograbiti prvo mjesto", ističe iskusni fudbaler.

Kaže da mu neće biti problem da se vrati u formu, jer je u prethodnom periodu bio aktivan.

"Bio sam aktivan u posljednjih pola godine. Što privatno, što kroz treninge Željezničara, gdje sam radio sa ostalim fudbalerima. Mislim da mi neće biti problem brzo se vratiti u takmičarsku formu", zaključio je Zeba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC