• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holivudski glumac u crno-belom (FOTO)

Autor mondo.rs

Američki glumac Met Dilon, koji je gost festivala "Kustendorf", na poklon dobio dres FK Partizan.

Met Dilon u crno-belom!

Holivudski glumac (54), gost festivala Kustendorf, danas je dobio poklon od Fudbalskog kluba Partizan.

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić uručio je Dilonu dres kluba sa brojem 9 na leđima i njegovim imenom. Poznato je da je domaćin "Kustendorfa" Emir Kusturica navijač Partizana i da je u odličnim odnosima sa Miloradom Vučelićem.

Dilon je glumio u mnogim filmovima, a ovdašnjoj publici je, verovatno, najzanimljiviji po filmu "Singles" (Samci) u kojem je tumačio vođu benda "Citizen Dick" iz Sijetla. Bilo je to vreme kada je grandž pokret, koji je iznedrio mnoge velike grupe poput Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden... bio na vrhuncu. I popularnost te muzike i tih grupa u ono vreme doprinelo je, verovatno, uspehu filma na ovom prostoru.

Gluma mu je ušla u krv od rane mladosti. Svoj prvi film "Delinkventi" je snimio kad mu je bilo samo 14 godina. Upravo je na festivalu "Kustedorf" pričao studentima i novinarima zašto je uopšte počeo da se bavi ovom umetnošću.

"Pitaju me ljudi, ponekad, zašto sam postao glumac. Sigurno ne zato što sam imao želju da budem na sceni. Razlog je taj što sam uvideo moć u otkrivanju istine na velikom platnu i još mi je najzubudljivije u filmu da vidim transformaciju", rekao je Dilon.

Njegov najnoviji film "Kuća koju je Džek sagradio" u režiji kontroverznog Larsa fon Trira izazvao je mnogo komentara, a Dilon o tome kaže:

"Ssvoju glumu sam uvek analizirao i bio sam samokritičan. Ono što sam shvatio jeste da ne možete da tumačite neki lik ako ga osuđujete", rekao je Dilon, koji u tom filmu glumi psihopatu i serijskog ubicu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC