• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama u Berlinu: Gol Francuza još smanjio šanse Srbije

Autor mondo.rs

"Trikolori", šampioni svijeta, golom u posljednjoj sekundi izborili remi protiv Njemačke i dodatno smanjili ionako malu nadu "orlova" da mogu da se plasiraju u narednu rundu.

Najbolji meč Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj završen je onako kako navijači Srbije nisu željeli.

Njemačka je bila nadomak pobjede protiv Francuske, ali je u posljednjoj sekundi primila gol i tako ispustila veliki trijumf i skalp šampiona. Utjeha će joj biti da se i uprkos tome plasirala u narednu rundu.


Njemačka - Francuska 25:25 (12:10)

Reprezentacija Srbije nekoliko sati ranije ostvarila je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu, ali očigledno prekasno da se uključi u relativno aktivnu trku za prolaz.

Izabranicima Nenada Peruničića je kao osnov kalkulacija bila potrebna večerašnja (utorak) pobjeda Francuske u Mercedes-benz areni, ali se ona nije dogodila. Branioci titule na kraju su se radovali bodu i golu koji je utišao punu dvoranu.

Strijelac odlučujućeg gola uz zvuk sirene bio je Timote Engeso, a "trikolori" su u 9. minutu velikog derbija ostali bez kapitena, Sedrika Soranda, koji se povrijedio..

Zbog toga, uoči posljednjeg kola tabela Grupe A izgleda ovako:

Francuska 7, Njemačka 6, Rusija 4, Brazil 4, Srbija 3, Koreja 0 bodova.

U četvrtak, u završnoj rundi prve faze, "orlovima" će za plasman biti neophodna pobjeda protiv domaćina (18 časova), uz trijumfe "otpisane" Koreje protiv Brazila (15.30) i Francuske protiv Rusije (20.30).

Nije potrebno naglašavati da se šanse u ovom trenutku zasnivaju prije svega na teoriji. Nakon pobjede srpske reprezentacije protiv Koreje, ostaje još veća žal zbog lošeg nastupa i propuštenih prilika protiv Brazila, kao i neiskorišćene šanse za trijumf protiv Rusa, u prvom kolu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC