• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bracina "pobuna": Ja i niko drugi!

Autor mondo.ba

Hasan Salihamidžić odbacio ideju kluba da dovede "drugog" sportskog direktora ili da on to postane.

Sportski direktor Bajerna je prije nekoliko mjeseci bio na velikom udaru njemačke javnosti, baš kao i trener Niko Kovač, ali serijom dobrih rezultata trener Bajerna skinuo je pritisak sa sebe, dok javnost u Njemačkoj očekuje da Bayern uradi nešto po pitanju Salihamidžića.

U posljednje vrijeme se piše o tome da bi oni mogli dovesti još neke ljude u sportski dio za koji je Salihamidžić zadužen, jedan od potencijalnih je Oliver Kan, ali popularni "Braco" ne želi ni čuti za takvu ideju.

"Imam iskren i dobar odnos s Oliverom, ali vjerujem u sebe. Siguran sam u svoje sposobnosti, znanje i vještinu i znam da dobro radim ovaj posao. Upravi kluba sam jasno rekao da neću raditi ovaj posao ako mi dovedu tutora i mentora. Još jednom ponavljam jasno i glasno - neću prihvatiti drugog sportskog direktora ili ulogu drugog sportskog direktora", rekao je Salihamidžić u razgovoru za "Sport Bild".

On je istakao da su igrači prebrodili krizu u kojoj su se nalazili te da trenutno uživaju u ulozi lovca. Bavarci su trenutno drugi na tabeli Bundeslige sa šest bodova manje od Borusije Dortmund.

"Nismo navikli biti lovci, već lovina, ali igrači vole novu ulogu i uživjeli su se u nju, kao i u sve izazove koje ova situacija donosi", rekao je Brazzo.

Takođe, bivši reprezentativac BiH potvrdio je da su Bavarci završili posao s Benjaminom Pavarom iz Štutgarta te da će uraditi sve kako bi do ljetnog prijelaznog roka osigurali potpis Lukasa Ernandeza iz Atletiko Madrida i Kaluma Hudsona-Odoija iz Čelsija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC