• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko stoji iza najmoćnijeg jajeta?

Autor mondo.rs

Jaje, koje je svrglo Kajli Džener s trona najlajkovanije slike na internetu mora biti nešto posebno! Da, ali ko stoji iza tog jajeta?!

The Independent je stupio u kontakt sa vlasnikom profila internet senzacije - jajeta - koji je otkrio da je sasvim običan mladić iz Velike Britanije, tačnije Londona, koji je pokrenuo celu kampanju obaranja rekorda najlajkovanije slike na internetu iz puke radoznalosti.

Pročitajte i ovo: Jaje juriša ka 45 miliona lajkova!!!

Hajde da probamo da oborimo rekord“, rekao je on za britanski list i dodao da nije ni sanjao da će uspeti da to uradi na ovaj način. Sve je krenulo vrlo sporo 4. januara, a tek u sredu, 9. januara, stvari su se “zapalile“ i počeo je da stiže ogroman broj lajkova slike, koji je praćen i neverovatnim brojem praćenja profila.

Pročitajte i ovo: Kako je JAJE srušilo internet

Mladić kaže da on nije popularan i da njegov lični Instagram profil prati jedva 400 ljudi. Ipak, bilo mu je interesantno da pokuša da skine krunu poznatim ličnostima i sprovede eksperiment, koji je mnogo toga pokazao, a najviše da u vreme modernog interneta niko nije dovoljno slavan, uvek postoji neko još slavniji.

Šta su sledeći koraci vlasnik najpoznatijeg trenutno Instagram profila nije želeo da otkrije, ali je rekao da ima par ideja…

Ah, da, onlajn “Egg“ prodavnicu je već, naravno otvorio i non-stop je zagušena od količine posla tj. kupaca, koju opslužuje...

Jeste li i vi lajkovali jaje?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS