Preporuka nedjelje: Huawei Y6 2018

Autor:

Huawei Y6 2018 je telefon uglađenog dizajna, cjenovno pristupačan a sa svojim karakteristikama prvenstveno je namijenjen mlađoj populaciji.

Preporuka nedjelje: Huawei Y6 2018 Foto: Promo

Sa modernim izgledom i lijepo zakrivljenim ekranom koje se savršeno spaja sa mat bojom pozadine, predstavlja i pravi modni dodatak.

Aduti ovog telefona su FullView ekran veličine 5,7 inča, baterija dobrog kapaciteta za dugotrajan rad a ne treba zaboraviti ni moćne zvučnike koji garantuju dobru zabavu. Uređaj ima i “faceunlock”, zgodnu opciju otključavanja telefona prepoznavanjem lica, kao i mogućnost za karaoke zabavu.

Huawei Y6 2018 stiže sa Android 8.0 operativnim sistemom, ima zadnju kameru od 13 MP i selfi kameru od 5 MP sa posebnim efektima uz koje će svaka selfi fotografija biti savršena.

Huawei Y6 2018 je kvalitetan i pristupačan telefon a prvenstveno pouzdan uređaj na kojem ćete otkriti mnoge korisne i zabavne opcije koje će vas uvjeriti da je zaista dobar izbor. Ovaj telefon svojim korisnicima pruža više od očekivanog i možete ga pronaći u m:tel ponudi.

Podsjećamo vas i na nagradnu igru ”m:tel i Huawei te voze u novu godinu”, gdje kupovinom Huawei telefona iz m:tel postpaid ponude možete osvojiti automobil Opel Crossland X Enjoy ili neku drugu vrijednu nagradu.

Za više informacija o nagradnoj igri, Huawei Y6 2018 telefonu ili Pretplata tarifama pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

Tagovi:

Ostale vijesti