• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Motivacija je ključ - ovako to radi Darko Vojvodić

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca počeli su pripreme sa ciljem da "Velikana iz Platonove“ nakon godinu dana vrate u bh. elitu. Pročitajte šta je trener "crveno-plavih" rekao igračima na okupljanju, sa željom da ih motiviše pred nastavak prvenstva.

 Kako Darko Vojvodić motiviše fudbalere Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac počeo je pripreme za drugi dio sezone, u kojem će se "crveno-plavi" boriti za šampionsku titulu u Prvoj ligi Republike Srpske, ali i trofej u Kupu BiH, gdje su izborili plasman u četvrtfinale.

Šef stručnog štaba Darko Vojvodić u motivacionom obraćanju fudbalerima upoznao ih je sa svim što ih očekuje u narednom periodu, a sve s ciljem da se sačuva liderska pozicija i nakon godinu dana izbori povratak u bh. elitu.

"Znam da ste svi jedva čekali da sve ovo krene. Moram priznati da ja baš i nisam", u šaljivom tonu počeo je Vojvodić svoje obraćanje fudbalerima.

FK BORAC: POČELA OPERACIJA "POVRATAK" (FOTO/VIDEO)

Ipak, uslijedio je mnogo ozbiljniji monolog.

"Moram vam reći da neću trpiti nedisciplinu i da će tolerancija na nedisciplinu biti nula. One stvari, koje su se dešavale poslije loših rezultata, nisu moj hir, niti neka glupost. Nisam vas tada kažnjavao novčano, ali obećavam da ću sada biti gori. Svaka nedisciplina značiće automatsku diskvalifikaciju. Ne postoji zaštićena osoba i kunem se da ću otjerati sve koji se ne budu pridržavali pravila.

Idemo u Tursku, ali nema razlike između Antalije i Tjentišta. Nećete vidjeti Antaliju, osim onoga što budete vidjeli kroz prozor, tako da nema razloga da se radujete. Da sam se ja pitao, išli bismo na Balkanu kod Mrkonjić Grada. Ali, nisam se pitao.

Pokazali smo da smo pravi klub time što idemu u Antaliju, ali hoću da svima bude u glavi da je naša realnost Prva liga i odbrana prvog mjesta.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

KAJKUT O VOJVODIĆU: TO JE ŠEF, ZATO GA SVI VOLIMO!

Mnogo je mladih igrača, ima i juniora, koji će morati raditi daleko više i bolje da bi dobili šansu u prvom timu. Morate nam pokazati da možete. Znam da ste talentovani, ali to morate dokazati, jer od čekanja nemamo ništa.

Strateg koji je na Gradskom stadionu ostao i u trenucima kada je klub izgubio premijerligaški status, nedavno je produžio ugovor do ljeta 2020. godine.

Neće ići svi na pripreme. Ići će 26 igrača. Svi moramo biti kao jedan i živjeti zajedno za prvo mjesto na tabeli. A onda, kad budemo najbolji, možemo reći da smo uradili dobar posao. 

U vas ne sumnjam. Nisam sumnjao ni ljetos, pa što bih sada, kada smo na konju.

Očekujem da se ponašate onako kako ste se ponašali u prvom dijelu sezone, kada je sve djelovalo besprijekorno.

Spremni smo da Premijer ligi BiH i Bosni i Hercegovini pokažemo ko smo i šta smo. Svi dobro znate na koji način smo izašli iz te lige i treba na najbolji mogući način da im vratimo - POBJEDAMA.

Želim vam puno zdravlja, da vas mimoiđu povrede i da zajedno sa mnom i ovim ljudima oko nas, proslavimo povratak u Premijer ligu BiH", poručio je Vojvodić svojim izabranicima.

Pratite MONDO SPORT i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC