• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peruničić: Lekcija, ne razočaranje

Autor mondo.rs

"Imali smo najjaču grupu i to je za sve nas bio veliki izazov", istakao je selektor posle završene grupne faze Svetskog prvenstva.

Selektor srpskih rukometaša Nenad Peruničić istakao je da njegovi igrači uprkos porazu od Nemačke i neuspehu u grupnoj fazi Svetskog prvenstva treba da izvuku pouke, a ne da budu razočarani.

"Utakmica koja je za mladu ekipu Srbije mnogo značila. Jedno novo dokazivanje. Imali smo najjaču grupu i to je za sve nas bio veliki izazov. Svesni smo da stvaramo nešto novo, nešto što sam želeo da uradim, da promenim strategiju i nacionalni tim. Što se tiče karaktera i ogromnog motiva, tu su momci bili zaista na nivou. Rekao sam im: 'Nikako razočaranje, samo lekcija'. Verujem da ćemo biti u skorije vreme još bolji. Uprkos mojim sportskim željama, biću realan, ovaj tim je bio kompletan samo osam treninga pre početka takmičenja", rekao je Peruničić na konferenciji za novinare posle poraza od domaćina Nemačke 23:31.

 Srbija je završila takmičenje u grupnoj fazi sa jednom pobedom, jednim remijem i tri poraza.

I reprezentativac Miljan Pušica naglasio je da ekipa mora da izvuče pouke iz učešća na ovogodišnjem svetskom šampionatu.

"Važno takmičenje za nas, naše iskustvo i napredak u budućnosti. Moramo da naučimo iz svega ovoga i da napredujemo, mentalno i fizički. Moramo da ispravimo te sitne greške. Iz toga ćemo samo napredovati kako želimo", rekao je Pušica.

Srbija će takmičenje nastaviti u borbi za plasman od 17. do 20. mesta, a prvi rival biće joj Bahrein.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC