• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesiju i Suarezu stiže podrška!

Autor mondo.rs

Prvak Španije će u narednih nekoliko dana dobiti pojačanje u ofanzivnoj liniji.

Prema pisanju lokalnog lista "Sport", Barselona će definitivno angažovati novog napadača za drugi deo sezone.

Sportski sektor kluba, na čelu sa trenerom Ernestom Valverdeom, sveo je širi spisak kandidata sa 10 na tri imena, od kojih je Alvaro Morata iz Čelsija otpao jer je zahtevao garantovanu minutažu.

Od preostale dvojice, za jednog se zna samo da ima veliku platu i bogato iskustvo u španskoj ligi, kao i da bi njegovo dovođenje u ovom trenutku predstavljalo komplikovan i težak zadatak.

To nas dovodi do najrealnije opcije za napad aktuelnog prvaka Španije i pretendenta na trofej Lige šampiona - u pitanju je iskusni Meksikanac Karlos Vela (29)!

On je 2018. godine igrao za Los Anđeles FC i na kraju takmičenja bio izabran u idealni tim MLS lige, a pre toga je šest i po sezona uspešno nastupao za Real Sosijedad, za koji je na 250 utakmica dao 73 gola.

Karlos Vela golovi MLS Los Anđeles FC
Izvor: Youtube/CDNC22


Vela bi uz skromno obeštećenje došao na šestomesečnu pozajmicu, uz opciju trajnog prelaska na "Nou Kamp" ako se dobro uklopi u tim. "Sport" piše da bi ga Valverde koristio u ulozi "lažne devetke".

Barselona osim udarnog tandema Lionel Mesi - Luis Suarez ima još mlade Usmana Dembelea i Malkoma, tako da je procenjeno da je još jedan iskusniji napadač neophodan za juriš na sva tri trofeja.

Katalonci su na polovini takmičenja prvi na tabeli Primere, sa pet bodova više od drugoplasiranog Atletika, odnosno 10 više od Sevilje i Reala. U osmini finala Lige šampiona im predstoji dvomeč sa Lionom (19. februara i 13. marta), a ime rivala u četvrtfinalu Kupa kralja saznaće u petak popodne, uz podsećanje da bi zbog administrativnog propusta mogli da budu diskvalifikovani.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC