• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peruničić pred put u Dansku: Cepamo do kraja!

Autor mondo.rs

"Razloge poraza uvek tražim u sebi, činjenica je da smo imali malo treninga zajedno", rekao je selektor "orlova" pred razigravanje za 17. mesto.

Jutro posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u rukometu, odnosno plasmana na utešni "Prezident kup" (čitaj: razigravanje od 13. do 24. mesta), selektor Nenad Peruničić rekao je da "stoji iza svega što se uradilo".

"Došli smo da odigramo koliko god treba utakmica. Ne volim naš mentalitet da se unapred biraju stvari, sve gledam drugačije, a pobede su imperativ do kraja. Igrači su odlično radili, bili disciplinovani, ponašali se odgovorno i, uprkos tome što su potrošeni, 'cepamo' do kraja", rekao je debitant na velikim takmičenjima u svojstvu selektora.

PERUN POSLE UTAKMICE: LEKCIJA, A NE RAZOČARANJE

Naredni cilj je, kako naglašava, 17. mesto i dve pobede u narednih isto toliko mečeva. Srpski rukometaši u subotu igraju protiv Bahreina od 18 sati, a u drugom meču tog dela "Prezident kupa" sastaju se Austrija i Argentina.

Kaže da je razočaran što je će "orlovi" igrati za, u najboljem slučaju, 17. mesto na svetu.

"Kao što sam rekao pre turnira, za mene je razočaranje što nismo u drugoj rundi, iako je jasno u kakvoj smo grupi bili. Svi su svesni da smo pokazali nešto, ali ponovili smo stare boljke. Donekle smo promenili mentalni sklop, koliko god da je razlike utakmicu moraš da igraš do kraja. Protiv Nemačke nismo se predali, momcima čestitam", rekao je Peruničić reporterima u Berlinu.

IDEMO U DANSKU: BORBA ZA BEG SA ZAČELJA!

On je dodao da je imao premalo vremena da uigra tim pred tako veliko i važno takmičenje, ali da prihvata odgovornost.

"Razloge poraza uvek tražim u sebi, činjenica je da smo imali malo treninga zajedno. Malo je bilo vremena da uradimo sve što želim, iako smo igrali žestoku odbranu. Rezultatski je neuspeh, za mene, koliko god pričali o vremenu. Igrali smo protiv velesila, u dosta segmenata bili blizu i mislim da ćemo biti u skorije vreme konkurentni svima", konstatovao je.

NEMA PREDAJE:
NA POBEDE DO KRAJA

Srbija je u Berlinu zabeležila jednu pobedu, nad ujedinjenom Korejom, jedan remi sa Rusijom i tri poraza, od Francuske, Brazila i Nemačke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC