• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafin copy/paste: Isti rival, ista runda, isti rezultat

Autor mondo.rs

Baš kao letos na vimbldonskoj travi, levoruki as sa Majorke eliminisao je 19-godišnjeg tinejdžera iz Australije, s tim da mu je ovog petka na "krcatoj" "Rod Lejver" areni u Melburnu bilo potrebno 20 minuta više.

Copy Wimbledon/paste Australian Open!

(2) Rafael Nadal i (27) Aleks de Minaur drugi put su se sastali danas, drugi put je to bilo u 3. rundi gren slem turnira, drugi put je pobedio Španac u tri seta i drugi put je rezultat glasio 6:1, 6:2, 6:4.

Baš kao letos na vimbldonskoj travi, levoruki as sa Majorke eliminisao je 19-godišnjeg tinejdžera iz Australije, s tim da mu je ovog petka na "krcatoj" "Rod Lejver" areni u Melburnu bilo potrebno 20 minuta više.

Nadal Shot of the Day
Izvor: YouTube



Meč u kom miljenik domaće publike nije iskoristio nijednu od četiri brejk lopte na meču trajao je dva časa i 24 minuta, a zanimljivo da je De Minaur treći Australijanac kojeg je Nadal eliminisao u tri runde posle Metjua Ebdena (48. ATP) i Džejmsa Dakforta (237. ATP).

FEDERER SE NIJE OZNOJIO, ALI...



Nadal je tri puta gubio finala "Ozi" opena: Novak Đoković 7:5, 4:6, 2:6, 7:6, 5:7 (2012), Sten Vavrinka 3:6, 2:6, 6:2, 3:6 (2014) i Rodžer Federer 4:6, 6:3, 1:6, 6:3, 3:6 (2017).

Šampion iz 2009. i dalje nije izgubio set, a videćemo da li će to biti slučaj u nedelju kada se u osmini finala bude sastao sa starom mušterijom, Tomašom Berdihom.

Nadal je protiv Čeha izgubio tri od prva četiri susreta, a onda dobio 19 u nizu sve dok 2015. upravo u Melburnu nije doživeo neprijatan poraz od Berdiha u četvrtfinalu - 2:6, 0:6, 6:7.

Od tada, njih dvojica sastajala su se samo dva puta i svako je dobio po jedan duel.

ŠARAPOVA "SKINULA KRUNU" ŠAMPIONKI

Hey Rafa
Izvor: YouTube



Nadal zbog problema sa kolenima nije igrao tenis od septembra 2018. kada je u polufinalu US opena morao da preda Huanu Martinu Del Potru.

Španac je izgubio servis gem samo u prvom kolu, i to dva puta, u meču sa 26-godišnjim Dakfortom, dobitnikom "vajld karda".

Evo svih rezultata 3. kola i parova osmine finala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC