• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul prodaje Lazara Markovića u Kinu

Autor mondo.rs

Nekada najveći talenat srpskog fudbala napušta Evropu i seli se u Aziju...

 Lazar-Markovic-Liverpul-Kina Izvor: MN PRESS

Lazar Marković će u martu napuniti 25 godina, a za njegovu dosadašnju karijeru već može da se kaže da je burna, sa pregršt promenjenih klupskih dresova.

Pre šest godina, prerano u svakom slučaju, Marković je napustio Partizan kao jedan od najtalentovanijih igrača Srbije i preselio se u Benfiku.

Međutim, karijera mladog krilnog napadača bila je puna oscilacija, u kojoj su aplitude imale mnogo veće padove. Posle godinu dana u Portugalu, Marković je potpisao za Liverpul, ali na Enfildu nikada nije dobio pravu priliku, a ono malo što je imao nije iskoristio.

"Redsi" su ga slali na pozajmice redom – u Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht. Ali, Lazar nigde nije ostavio dublji trag, u međuvremenu je izgubio i status reprezentativca Srbije, za koju je već upisao 22 nastupa i postigao tri gola.

Prema pisanju "Dejli mejla" Marković će ove zime opet promeniti sredinu, ali i konačno napustiti Liverpul šest meseci pre isteka ugovora. To je ujedno i poslednja prilika da lider Premijer lige zaradi novac na srpskom fudbaleru, na kojeg, prema tvrdnjama medija u Engleskoj, nedeljno troši 57.000 evra.

Od kada je odbio da ostane u Briselu, Liverpul je Markovića prebacio u rezervni tim i sada pokušava da sa neimenovim kineskim klubom ugovori transfer Srbina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC