• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac novog igrača Partizana: Spasio sam dijete!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Dragan Radovanović, otac novog košarkaša Partizana, 16-godišnjeg Nikole, obratio se javnosti i poručio: "Hvala bogu da sam izvukao svoje dijete!".

Redakciji MONDA stiglo je pisano obraćanje oca novog igrača Partizana Nikole Radovanovića, Dragana, koji je odlučio da se oglasi nakon što je njegov dosadašnji klub Budućnost iz Bijeljine najavio tužbu koju će podnijeti Međunarodnoj košarkapkoj federeciji (FIBA) protiv crno-bijelih.

Glavna poruka Dragana Radovanovića je: "Hvala bogu, izvukao sam svoje dijete, koje u Budućnosti nije imalo nikakvu perspektivu!".

Reagujući na izjavu predsjednika KK Budućnost iz Bijeljine Darija Čojića, koju je otac Nikole Radovanovića okarakterisao kao "neistinu", istakao je da je Nikolina velika želja bila da zaigra u crno-bijelom dresu, jer za taj klub navija od malih nogu (dostavio je i sliku Nikole iz djetinjstva sa Partizanovim obilježjima na sebi), kao i da je Partizan ponudio "mnogo veće obeštećenje od tržišnog".

"Kada je postalo jasno da Partizan želi Nikolu, a da je Nikolina velika želja da zaigra upravo u crno-bijelom dresu, jer za taj klub od malih nogu navija, stupili smo u pregovore sa KK Budućnost iz Bijeljine oko obeštećenja i prelaska u KK Partizan... Nakon što je Partizan ponudio obeštećenje koje je daleko veće od onog koje je tržišno, KK Budućnost je taj prijedlog glatko odbio, uz jasno agitovanje da Nikola treba da pređe u bilo koji drugi klub, osim u Partizan", napisao je Dragan Radovanović.

Detaljno je opisao Nikolin život i boravak u KK Budućnost Bijeljina:

"Ovom prilikom, moram istaći da su uslovi u kojima je Nikola živio i trenirao u Bijeljini izuzetno loši, a da je sam klub u posljednje dvije godine načinio nekoliko protivzakonitih radnji, poput odvođenja djeteta u inostranstvo bez saglasnosti roditelja, pokušaja falsifikovanja potpisa roditelja igrača kao i prebacivanja djeteta iz škole u školu bez znanja roditelja. Stoga, naša čvrsta želja je bila da Nikola svakako napusti KK Budućnost iz Bijeljine, jer je postalo kristalno jasno da u tom klubu budućnosti nema. Gotovo nevjerovatno zvuči, ali želim da javnost sa time upoznam, da klub sa roditeljima nije imao, niti je želio bilo kakvu komunikaciju u posljednje dvije godine, a da su predsjednik i trener kluba pregovarali sa trećim stranama bez znanja roditelja".

Dragan Radovanović je naglasio da je porodica "svim srcem željela da dijete praktično izbavi iz te kuće i neadekvatnih uslova života i rada, čak i po cijenu da prestane da se bavi košarkom".

"Ovo iznosim sa željom da upozorim sve roditelje čija djeca će jednog dana doći u situaciju da treniraju i igraju u KK Budućnost iz Bijeljine", dodao je otac košarkaša Nikole Radovanovića, za koga mnogi kažu da je ogroman talenat.

Zahvalio se i posredniku u pregovorima.

"Želim da se zahvalim agentu, Draganu Deliću, koji nam je veoma profesionalno predočio sve ponude za Nikolu, koji je sam odabrao prelazak u redove Partizana. Odluka mog sina, za mene predstavlja obavezu i učinio sam sve u skladu sa pravilima da se njegova želja ostvari".

Na kraju, Dragan Radovanović je napisao i ovo:

"Takođe, želim da napomenem da je kroz sličnu torturu ne tako davno prošao igrač KK Crvena zvezda, Boriša Simanić, čijem ocu Draganu Simaniću želim da se posebno zahvalim na potvrdi svih informacija. A iznad svega, želim da se zahvalim Bogu, što sam uspio da svoje dijete izvučem iz neprirodnog odnosa i uslova koje ne bih poželio niti jednom roditelju za njihovo dijete".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC