• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi savetuje Mančester: Poketino, niko drugi!

Autor mondo.rs

"Gaza" ima razumevanja i za Solskjaera, ali misli da bi Junajted morao da dovede Maurisija Poketina iz Totenhema.

Ole Gunar Solskjer je imao fantastičan početak trenerskog mandata na klupi Mančester junajteda, pa se već sada priča o tome da bi mu trebalo dati i ugovor za stalno...

"Ubica dečjeg lica" je na "Old Traford" stigao kao "pozajmljeni" trener norveškog Moldea, kako bi kao vršilac dužnosti aktuelnu sezonu priveo kraju, a potom vrelu stolicu prepustio nekom iskusnijem, međutim ukoliko Junajted nastavi da igra dobro kao do sada, nikakvo iznenađenje ne bi bilo da klub odustane od trke za Zinedinom Zidanom ili Maurisijom Poketinom.

To je stav dobrog dela navijača "crvenih đavola", ali se povodom ovog slučaja oglasio i legendarni Vejn Runi ponudivši svoju ideju za budućnost kluba.

"Naravno, treba pružiti podršku Oleu i to je nešto što će vlasnici uraditi... Ali, ako bih imao priliku nekoga da dovede, krenuo bih na Maurisija Poketina", rekao je "Gaza".

U intervjuu za ESPN, sadašnji fudbaler američkog D.C. Junajteda, istakao je da mu se kod Argentinca na klupi Totenhema najviše sviđa kako je mlade fudbalere uveo u prvi tim, a to je nešto što je bilo specifično i kod Aleksa Fergusona.

MAURISIO POKETINO - MOŽDA I NAJVEĆA JUNAJTEDOVA ZABLUDA!

"U prethodnih tridesetak godina, od Fergusona, Junajted se bazirao na mladim igračima iz naše škole. Mislim da je Poketino uspeo da dobije najbolje iz svojih igrača... Vidite te koji su se 'probili' u Totenhemu, kao i u Sautemptonu, koji sada igraju za svoje državne timove".

"Ispunjava baš sve uslove za trenera Mančester junajteda", naglasio je Runi.

Engleski fudbaler je dodao i da igra Mančester junajteda za vreme Žozea Murinja "nije bila lepa za gledanje", kao i da je očigledno bilo da igrači nisu bili zadovoljni.

REPORTER SKAJA I "PR" TOTENHEMA U KLINČU ZBOG POKETINA!

"Mislim da je Solskjer izašao pred igrače i rekao im da samo uživaju. Pa da Ronaldu i Mesiju kažete morate da igrate ovde, da radite ovo ili ono, ni oni ne bi bili isti igrači. Ako igraš već u Mančester junajtedu, dovoljno si dobar za taj nivo i već znaš šta treba da radiš na terenu. Potrebni su naravno mali detalji, ali je najvažnije da igrači uživaju kada igraju", kazao je Runi koji je poslednju sezonu u dresu "crvenih đavola" odradio u prvoj Murinjovoj na Old Trafordu.

U toku nje bio je polako premeštan na klupu, a takođe je često igrao i na mestu centralnog veznog fudbalera, daleko ispod "onih" dana kao napadač.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC