• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta bi Anriju? Psovao BAKU igraču Strazbura!

Autor mondo.rs

Legendarni fudbaler teško podneo što su fudbaleri Strazbura odugovlačili s izvođenjem auta i "čuvali vreme" još tokom prvog poluvremena.

Ne ide, pa ne ide!

Košmarna sezona Monaka nastavljena je i po dolasku legende kluba Tjerija Anrija (41) na mesto trenera, pa su i dalje u zoni ispadanja, uprkos značajnoj aktivnosti tokom zimskom prelaznog roka kada su pokušali da nadomeste mnogobrojne povrede igrača...

Stigli su iskusni Naldo, Vanker i Fabregas, "provlače" se još neka imena, ali je svima jasno da nešto ne funkcioniše u igri "kneževa" koji su ne tako davno bili šampioni Francuske.

SLAB UČINAK OD DOLASKA

Monako je zbog očajnog početka sezone raskinuo ugovor sa traženim trenerom Leonardom Žardimom i dogovorio se sa Anrijem da preuzme ekipu, ali od tada su upisali samo pet pobeda u 19 mečeva. Ekipa je ostvarila i četiri remija i 10 poraza (gol-razlika 22:40).

Posle žestokog poraza na "Luju II" od Strazbura (5:1) ponovo su upaljenje "crvene lampice" i sada se već ozbiljno strahuje za opstanak, a koliko je nervoze prisutno u Monaku možda najbolje pokazuje reakcija Tjerija Anrija na tom susretu.

Kamere su "uhvatile" Anrija kada je u 43. minut opsovao BAKU fudbaleru Strazbura koji je odugovlačio sa izvođenjem auta, kada je počeo da "krade" vreme.

"Baka ti je ku**a!", rekao je Anri na francuskom fudbaleru Keniju Lali što se čulo u prenosu uživo, a ubrzo je završilo i na društvenim mrežama zbog čega se trener Monaka izvinio na konferenciji za medije.

"Žalim zbog te reakcije. Ipak sam samo čovek, to je bila kombinacija više stvari...", kazao je Anri koji je objašnjavao da je bio besan zbog sudijskih odluka u tom trenutku.


Njegova ekipa je na tom susretu ostala sa igračem manje već u 6. minutu, do poluvremena je primila dva - do kraja i pet golova, a Anri je bio nezadovoljan i iz razloga što se u jednom trenutku nije koristila VAR tehnologija kada je njegov fudbaler Roni Lopes pao u kaznenom prostoru. Teško da bi to promenilo rezultat meča, ali je produžilo njegovo nezadovoljstvo.

Tjeri Anri je prethodnih godina često bio stručni konsultant na britanskim televizijama pre nego što je prvo dobio posao asistenta u reprezentaciji Belgije, potom i prvi samostalni na klupi Monaka, a još jedno "TV lice" bi moglo među trenere - Pol Skols.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC