• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni protiv Leganesa nije moglo bez Mesija

Autor mondo.rs

Morao je Valverde da pošalje na teren svog najboljeg fudbalera da bi Barselona pobedila Leganes...

Treći put ove sezone Leo Mesi je meč počeo na klupi - i treći put je morao da uđe na teren jer rezultat nije bio povoljan po njegovu ekipu...

Tako je bilo protiv Totenhema i Atletik Bilbaoa, kao i večeras protiv Leganesa koji je u 57. minutu preko Brejtvejta izjednačio rezultat na "Nou Kampu", tako da je Ernesto Valverde morao u igru da uvede svog najboljeg fudbalera.

Prvi strelac i asistent ekipe je u igru ušao u 64. minutu i već u 71. minutu "ispalio" strašan hitac posle kog je Luis Suarez pritrčao i zakucao loptu u mrežu.

Do kraja susreta se Mesi upisao i u strelce u nadoknadi vremena, zvanično 400. put u Primeri, pošto su statističari pogrešili u prethodnoj proceni kada je greškom u golove Argentinca upisan i autogol Amorebijete u duelu sa Bilbaom.

BARSELONA - LEGANES 3:1 (1:0) 

Pobedonosni gol Urugvajca bio je i te kako kontroverzan pošto se Suarez iz sve snage zaleteo u golmana Kueljara - posle čega je ovaj ostao da leži na travi - međutim arbitar meča je u konsultaciji sa VAR sobom odlučio da pogodak prizna pošto je napadač Barse prvi stigao do lopte.

Nije pomoglo ni to što je Kueljar odmah tražio lekarsku intervenciju...

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA POSLE 20. KOLA PRIMERE

Do ulaska Mesija najviše se pitao Usman Dembele koji je driblinzima izluđivao igrače Leganesa i upisao je osmi gol u Primeri u 32. minutu, ali je zbog povrede morao iz igre.

Lopta mu je "pobegla" ispod desne noge tako da je napravio špagu i potom povredio članak leve noge, a videćemo kolika ga pauza čeka i da li će Barselona iznenada morati da reaguje i dovede pojačanje za nastavak sezone.

Nije Barselona do kraja meča bila toliko nadmoćna i sve vreme je strahovala od kontri Leganesa, ali ako uzmemo u obzir da su osvojili tri boda - rizik Valverdea se isplatio.

Ipak, publika je videla i gol Mesija, iako su se sigurno razočarali kada su ga videli na klupi.

Katalonci su ostali lideri Primere sa 46 bodova, pet više od Atletiko Madrida, ali deset više od najljućeg rivala Real Madrida.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC