• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se Korales, Šterbik ponovo rezerva

Autor mondo.ba

Španski selektor vratio golmana Rodriga Koralesa koji se oporavio poslije povrede koju je prouzrokovala reklama. Hrvati u odlučujući meč bez Ivana Cindrića.

Nekoliko promjena u selekcijama pred današnji program na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Arpad Šterbik uskočio je u selekciju Španije poslije povrede Rodriga Koralesa kojem je reklama pala na nogu, ali će poslije odrađenog meča protiv Francuza preseliti na tribine.

Korales se oporavio i španski selektor Đordi Ribera odlučio se za svoj prvobitni tandem Korales – Perez de Vargas, dok će Šterbik ostati na svjetskom šampionatu kao rezerva.

Promjena je bilo i u selekcijama Hrvatske i Norveške.

Sve reprezentacije imale su pravo na po tri izmjene na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Hrvatskoj. Norvežani i Hrvati iskoristili su po dvije, Španci jednu, s tim da se izmjena Koralesa i njegov povratak u reprezentaciju ne računaju, jer je "furiji" zbog ovog specifičnog slučaja dozvoljena dodatna izmjena.

 Hrvati će u odlučujuću utakmicu protiv Njemačke, večeras od 20.30 (Arena sport 2) bez srednjeg beka Luke Cindrića koji je obnovio povredu zadnje lože.

Umjesto njega pozvan je pivot Celja Kristian Bećiri, a ovaj potez Červara ne čudi s obzirom da je juče  umjesto pivota Krešimira Kozine pozvao beka Ivana Sliškovića, pa sada praktično popunjava upražnjeno mjesto drugog pivota.

Od ekipa koje su u „glavnoj rundi“ mijenjali su i Norvežani, umjesto desnog krila Kevina Guliksa među 16 je sada pivot Peter Overbi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC