• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Lafajetu otkaz, Anđušiću još jedna šansa

Autor mondo.ba

Uprava Igokee raskinuće saradnju sa Oliverom Lafajetom, a blizu otkaza je još jedan bivši košarkaš Partizana, Danilo Anđušić.

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik bio je bijesan poslije tijesne pobjede 71:69 nad Krkom u Novom Mestu i oštro je kritikovao odnos prema klupskom dresu.

"Čestitam treneru, stručnom štabu i igračima na pobjedi!Ovo je bilo mučno da se gleda.Odnos pojedinih igrača prema dresu koji nose, ne zaslužuju da budu u timu više ni dva dana. Iako su bili upozoreni, data im je još jedna šansa njih nije bilo briga. Velika pojačanja i veliki promašaji", napisao je Dodik i praktično najavio otkaze pojedinim igračima.

Nakon spekulacija o kome se tačno radi, u medijima su se pojavila i imena „otpisanih“.

Uprava Igokee raskinuće ugovor sa Oliverom Lafajetom, dok će Danilo Anđušić dobiti još jednu šansu da se dokaže, objavio je "Glas Srpske".

Iskusni Amerikanac je stigao kao veliko pojačanje sredinom novembra, ali nije pokazao mnogo, pa će već sutra napustiti ekipu i ostalo je samo da budu definisani uslovi raskida ugovora, navodi banjalučki list.

Lafajet je debitovao je u osmom kolu ABA lige protiv Olimpije u Laktašima, a na toj i idućoj utakmici protiv Mornara pružio je najbolje partije, dok je u preostalih sedam mečeva bio ispod svog nivoa.

Na susretu 16. kola protiv Krke u Novom Mestu, koji je ekipa iz Laktaša dobila sa 71:69, odigrao je nepunih deset minuta i nije se upisao u strijelce.

Na devet utakmica prosječno je bilježio osam poena, uz 2,4 skoka i četiri asistencije, mada je imao i po dvije izgubljene lopte, dok su mu procenti šuta bili slabi.

Mnogo se očekivalo i od nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Danila Anđušića, ali ni on nije pružio sjajne partije, tako da će dobiti još jednu priliku da dokaže da nije promašaj kluba iz Aleksandrovca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC