• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željezničar "okrenuo" Slobodu u Međugorju

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaleri Željezničara su u prvoj pripremnoj utakmici u Međugorju u ponedjeljak pobijedili tuzlansku Slobodu sa 2:1 (0:0).

  Igrala su se dva poluvremena po 60 minuta, a nakon prvog dijela, i pored nekoliko prilika s obje strane, nije bilo golova.

Sloboda je povela u 93. minutu. Nakon kornera lopta se odbila na 16 metara, natrčao je Livančić koji je pogodio za 1:0. Uslijedilo je nekoliko dobrih napada Željezničara koji je izjednačio u 105. minutu. Zec je ubacio, a Veselinović volej udarcem pogodio mrežu Tuzlaka. U 107. minuti plavi su preokrenuli rezultat. Dacić je šutirao sa distance, golman Slobode odbio, a Zec pospremio loptu u gol.

Željezničar je nastupio u sastavu: Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Velić, Stanić, Šabanadžović, Osmanović, Žerić, Ramović, Zajmović, Krpić. U drugom poluvremenu su igrali: Fejzić, A. Šehić, Osmanković, Rodin, Pavić, Hajdarević, Vranješ, Zec, Dacić, Veselinović, Zubanović.

Sloboda: Vukliš, Beganović, Adžem, Ignjatović, Ivetić, Hadžanović, Alispahić, Baraban, Pršeš, Smajić, Zukić. Još su igrali: Čokorilo, Terzić, Topuzović, Salihović, Salkić, Ćivić, Hodžić A., Livančić, Musić, Todorović, Vidović.

Sloboda će u Međugorju odigrati još utakmicu protiv Igmana iz Konjica (23. januara), dok je Željezničar dogovorio susrete s Igmanom (26. januara) i Tuzlom siti (29. januara).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC