• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paketa pokazao malo magije

Autor mondo.rs

Brazilski "vezista" u ponedjeljak je debitovao u Seriji A. Da li će biti pravi nasljednik Kake?

Ekipa Milana u 2019. godinu je ušla jača za Lukasa Paketu (21), talentovanog ofanzivnog igrača sredine terena, za koga je Flamengu platio 35 miliona evra.

Paketa je u prethodnih desetak dana nastupio za Milan u kup utakmici protiv Sampdorije (2:0), zatim u Superkupu Italije protiv Juventusa (0:1), a u ponedjeljak je konačno debitovao i u Seriji A, na gostovanju Đenovi.

Tom prilikom pokazao je da raspolaže trikovima koji bi "rosonere" mogli da učine nepredvidljivijim i maštovitijim timom, podsjetivši na zemljaka (Ronaldinja), koji je za razliku od nešto mlađeg zemljaka Kake, došao na "San Siro" kada je njegova zvijezda polako počinjala da se gasi.

Iako je Kaka bio neuporedivo konstantniji i pružio mnogo više u crveno-crnom dresu, sa njim je Milan osvojio isti broj titula prvaka Italije kao sa Ronaldinjom - jednu.

Navijači Milana bi sigurno objeručke prihvatili da Paketa osvoji taj "skudeto" u prvoj (kao Kaka) ili makar u drugoj sezoni (kao Ronaldinjo) u njihovom klubu.

Upravo "rosoneri" bili su posljednji šampioni Italije, prije nego što je u sezoni 2011/12 počeo aktuelni Juventusov niz, koji "prijeti" da se u maju završi osmom uzastopnom titulom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC