• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selfi sa Pogbom i Matićem, a nemaš pojma ko su oni!

Autor mondo.rs

Australijanac podelio duhovitu priču iz svog života i kako su ga roditelji iznenadili selfijem sa Nemanjom Matićem i Polom Pogbom, a da POJMA NISU IMALI ko su oni.

 Selfi sa Pogbom i Matićem, a nemaš pojma ko su oni! Izvor: MN PRESS

Nejt Patrik je Australijanac, koji je veliki zaljubljenik u sport odmalena, a niko u porodici, osim njegove pokojne bake, nikada nije pokazivao neki interes prema sportu.

Nejt obožava fudbal, ali nema sa kim iz svoje porodice da podeli svoju strast. Sestra i njena porodica imaju druga interesovanja, a za brata kaže da je "neka vrsta genija". Igrom slučaja, odnosno zbog posla njegovi majka i otac trenutno su u Engleskoj, gde njegov otac radi na nekom projektu.

Pokušavao je da ih "natera" da odu na neku utakmicu Premijer lige, trenutno najjače na svetu, ali bez uspeha. Nikako da ih zarazi "fudbalski virus".

"Uspeli su, doduše, da nauče prvih nekoliko stihova pesme 'It's comming home' (navijačka pesma engleskih navijača koja se najviše koristi tokom evropskih ili svetskih prvenstava). Verujem da je to ipak neki rezultati moj uspeh", našalio se Nejt na Twitter nalogu.

Na svom Twitter nalogu potom je podelio zanimljivu i duhovitu priču, koju su mnogi pročitali i nasmejali se, odajući mu priznanje za jednu od boljih storija koje su videli na ovoj društvenoj mreži.

"Ljudi...

Ne mogu da verujem...

Pa ovo je... neverovatno...

Ali, i istinito.

Čitajte"

Uneo je malo dramatike na početku ove priče.

Naime, Nejt se probudio pre nekog jutra i zatekao gomilu poruka svojih roditelja.

"Moji roditelji su bili u vozu, a u njihovoj okolini bila je grupa ljudi, koji su igrali igrice. TMoj otac i majka su se nekoliko puta okrenuli da vide ko pravi tu buku. Da, moje roditelje je ta buka uznemiravala dok su igrali kartašku igru", bio je ironičan Nejt prema svojim "matorcima" i nastavio je:

"Momci su očigledno bili previše bučni, pa su došli kod meve i ćaleta da im se izvinu i potom su im predložili da se fotografišu... Mom ocu su ti stranci delovali malo čudno, pogotovo što je jedan od njih imao francuski akcenat: "Ne, ne, gospodine, pitam vas dali biste želeli fotografiju sa mnom?' . obratio se jedan od tih momaka mom ocu. Moj otac je pogledao moju majku pogledom koji je govorio - šta, dođavola, ovaj momak zamišlja da je?! Ali, moj otac je i veoma učtiv i pristao je na fotografiju".

Nejt je potom napisao da je nakon što je izlistao i pročitao sve poruke svog oca, konačno došao do suštine. Otac mu je poslao tu fotografiju i upitao ga: "Nejtan, da ne znaš, možda, ko su ova dvojica na slici?".

Možete da zamislite samo Nejtanov šok, kada je video fotografiju:

"Pa to je, JEBENI, POL POGBA! I Nemanja Matić!".



Pomislio je (a potom i napisao):

"Moji roditelji su u vozu sa celom ekipom Mančester junajteda i nemaju pojma ko su oni, jer ne znaju ništa o fudbalu i ne prate fudbal.... Ti bučni 'huligani, koji igraju igricu, nisu studenti nekog univerziteta koji idu na grupnu filmsku projekciju, nego su članovi NAJPOZNARIJEG FUDBALSKOG TIMA NA SVETU, vi obožavani glupi, neodoljivo neoinformisani ljudi čiji sam ja potomak! Ovaj momak je upravi postao PRVAK SVETA sa francuskom reprezentacijom i otud mu i taj francuski akcenat, vi neodoljive karikature od mojih roditelja!".

Nejtan je prvo mislio da ga zezaju i da je nemoguće da su se njegovi roditelji slikali sa dvojicom poznatih i uspešnih fudbalera.

‏Ali, nije bila šala. Čak ga je majka upitala: "Nejt, reci nam ko je ko ovde? (misleći na Pogbu i Matića)?".  

Nejtan je poručio da je priču odelio sa celim svetom da nas nasmeje i poručio da voli svoje roditelje, koji su uvek bili uz njega.

Celu ovu priču pročitajte na Nejtanovom Twitter nalogu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC