Spremni za treći #WELOVESOUND festival?

Autor:

Nakon dva nezaboravna izdanja zagrebačkog open air #WELOVESOUND festivala, došlo je vrijeme da otkrijemo datum za ovu godinu.

Spremni za treći #WELOVESOUND festival? Foto: #WELOVESOUND

Otvorenje ljetne sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala održaće se u subotu, 1. juna 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skejt parka, s početkom u 16 časova i trajaće do pet časova ujutro nakon čega slijedi sad već tradicionalni afterparty.

Protekle dvije godine na ovom, prema riječima fanova, “magičnom festivalu”, u prirodi, pod otvorenim nebom i samo par metara od velikog jarunskog jezera, gostovala su neka od najvećih imena svjetske scene elektronske muzike. 

Rikardo Viljalobos, The Martinez Brothers, Loco Dice, Kris Libing, Enco Siragusa, Timo Mas, tINI, Sonja Munear, Arči Hamilton, Rosko, Migel Kembel samo su neka od imena koja su #WELOVESOUND festival učinili apsolutnim “must be” događajem. 

Provjerite kako su se proveli posjetitelji #WELOVESOUND festivala 2018 uz službeni aftermovie:

Počela je i prodaja ograničenog broja ulaznica po cijeni od 31,68 KM, nakon čega će uslijediti prodaja ulaznica po regularnoj cijeni od 200 kuna (52,80 KM). Ulaznice će dan prije festivala i na ulazu iznositi 300 kuna (79,21 KM).

Ulaznice su dostupne u prodaji online putem službene web stranice festivala.

Ostale vijesti