• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Halilhodžić: Ne zavaravamo se, očekujemo najgore

Autor mondo.rs

Nekadašnji jugoslovenski fudbalski as bez ustezanja je izjavio da je pesimista po pitanju nestanka aviona u kome se nalazio Emilijano Sala.

Polako ističe prvi dan potrage za avionom koji je u ponedjeljak uveče nestao dok je prelijetao kanal Lamanš, na putu iz Francuske ka Velikoj Britaniji.

U njemu se nalazio argentinski napadač Emilijano Sala (28), koji je išao za Kardif kako bi se priključio svom novom klubu, nakon obavljenog transfera iz Nanta, vrijednog 17 miliona evra.

 I dok je Kardif, engleski premijerligaš, izdao "neutralno" saopštenje, u kome izražava veliku brigu za fudbalera i pilota, ali ne želi da izvodi bilo kakve zaključke prije nego što to urade nadležne službe, u Salinom dosadašnjem klubu ne očekuju pozitivne vijesti.

"Sinoć je situacija bila delikatna, ali sada je već vrlo, vrlo teška. Čekamo zvanične informacije, ali se ne zavaravamo. Očekujemo najgore", izjavio je trener Nanta Vahid Halilhodžić, nekadašnji as tog kluba, Pari sen Žermena i mostarskog Veleža, kao i reprezentativac SFR Jugoslavije od 1976. do 1985. godine, koji je na klupi "kanarinaca" od oktobra 2018.

Emilijano Sala iz Argentine je došao u Francusku kada je imao 20 godina. Prvo je bio član Bordoa, a ljeta 2015. je prešao u Nant. Ove sezone je na 18 mečeva domaćeg prvenstva i kupa dao 13 golova.

Zanimljivo je da se zbog šanse da zaigra u Premijer ligi zahvalio na finansijski mnogo unosnijoj ponudi iz Kine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC