• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketinova glavobolja sve jača

Autor mondo.rs

"Pevci" oslabljeni za još jednog važnog igrača.

Spisak ključnih igrača Totenhema koji neće moći da pomognu ekipi u važnim utakmicama krajem januara, tokom februara i početkom marta sve je duži.

Na njemu svu već povređeni Hari Kejn, Musa Sisoko i Lukas Mura, odsutni Hjon Min Son (na Azijskom kupu sa reprezentacijom Južne Koreje), a sada i Dele Ali.

Ofanzivni vezista londonskih "pevaca" bio je strelac u nedeljnoj pobedi nad Fulamom 2:1, ali je u finišu utakmice povredio butni mišić i predstoji mu pauza do marta.

"Posle skenera i pregleda utvrđena je povreda. Ali će obaviti rehabilitaciju sa našim lekarskim timom, a očekuje se da će se treninzima vratiti početkom marta", navodi se u klupskom saopštenju.

To znači da će Totenhem biti dodatno oslabljen u nekim od izuzetno važnih utakmica, kao što su revanš polufinala Liga kupa sa Čelsijem (prvu utakmicu "pevci" dobili 1:0 kod kuće), prva utakmica osmine finala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund i prvenstveni duel sa Čelsijem u gostima.

Neizvesno je, takođe, da li će moći da igra i protiv Arsenala u Premijer ligi, kao i u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Borusije. Engleski reprezentativac bi mogao da propusti i finale Liga kupa, ako Totenhem prođe Čelsi.

Teški dani su pred trenerom Maurisiom Poketinom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC