• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A šta može zima Borcu?

Autor mondo.ba

Trener Banjalučana Darko Vojvodić naglasio da snijeg nije poremetio rad njegovih izabranika u dosadašnjem dijelu priprema za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

 Darko Vojvodić: FK Borac, pripreme Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crveno-plavi pod palicom Darka Vojvodića treniraju dva puta dnevno uprkos snijegu i niskim temperaturama koje su posljednjih dana "okovale" Banjaluku.

"Uhvatili smo dobar ritam, možemo biti zadovoljni nakon prvih radnih dana. Snijeg nam ne smeta, samo nas motiviše, daje nam dodatnu snagu. Igrači sjajno podnose neprilike na terenu. Podijeljeni su u dva tima, igramo međusobno, neki i trče, uglavnom lopta je naša glavna zabava. Sva sreća, povrede nas zaobilaze tako da u sjajnoj atmosferi radimo i čekamo put u Antaliju 28. januara", izjavio je Vojvodić za "Sportski žurnal".

Motivacija je ključ - ovako to radi Darko Vojvodić

Prema njegovim riječima, još nije "posložio" tim čiji je glavni zadatak da na proljeće osigura povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

"Stigao nam je Almedin Ziljkić, jako kvalitetan igrač i s njim bi trebali da budemo jači po boku. Čekamo da vidimo šta će biti sa Stojanom Vranješom u Željezničaru, takođe bi nam mnogo značio. Milošu Žeravici je istekao ugovor i klub pregovara s njim o produžetku saradnje i volio bih kad bi ostao. Imamo još neke igrače s kojima smo razgovarali, vidjećemo. Ono što želim jeste da imam jasnu sliku o igračkom kadru do polaska u Tursku".

Borac će prvi meč u Antaliji odigrati 1. februara protiv ruskog Tereka iz Groznog, a direktan prenos je na televiziji Arena sport.

Ipak, prvu test utakmicu crveno-plavi će odigrati za tri dana na pomoćnom terenu u Banjaluci protiv ekipe Metalegea iz Jajca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC