• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Što nam je sad teže, to ćemo biti bolji!

Autor mondo.ba

Trener Borca Darko Vojvodić rekao da pripreme u Banjaluci teku dobro, ali da će dueli sa ekipama u Antaliji pokazati gdje su crveno-plavi.

 FK Borac pripreme - trener Darko Vojvodić - Što teži uslovi bićemo bolji  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba banjalučkog Borca Darko Vojvodić i sportski direktor Marko Maksimović gostovali su na televiziji Elta i govorili o pripremama i pojačanjima crveno-plavih tokom zimskog prelaznog roka.

"Pripreme teku odlično. Molio sam Boga da padne snijeg, evo i zašto, to je veći napor za igrače, teže je, bolje ćemo se spremiti kad su uslovi gori. Momci jako dobro podnose sve, jako su korektni. Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo jako dobra godina za nas", istakao je Vojvodić.

Ekipa Borca u ponedjeljak će otputovati na dvonedeljne pripreme u tursku Antaliju gdje će imati nekoliko provjera protiv jakih protivnika.

"Jako je važno da prvu utakmicu igramo protiv Ahmata, nekadašnjeg Tereka iz Groznog, to će za nas biti jedna izvanredna provjera, a biće i prenos na Arenasport što takođe pokazuje ozbiljnost. Igraćemo i protiv bugarskog prvoligaša Vitoše, neko ih se sjeća po utakmciama sa Sarajevom i Željezničarom. Vidjećemo još ko će biti ostali protivnici. Nismo učesnici Lige šampiona ili Lige Evrope da se tamo nosimo sa najjačim klubovima, ali dobro je da vidimo gdje smo i šta smo. Trebali bismo u suštini da imamo što više protivnika koji su u našem rangu, samo što su tamo uglavnom sve jače ekipe, osim Sloge Crnjelovo kada dođe kada i mi“, rekao je Vojvodić.

Poslije povratka iz Antalije ekipa Borca će otputovati u Terme Čatež, gdje će odigrati pripremnu utakmicu protiv ljubljanske Olimpije..

"Mi smo jednom već s njima igrali, ali smo imali malo više respekta. Olimpija je tada došla kao naš prijatelj, odigrali smo bez nekog naboja, sada će biti drugačije, gledaćemo da igramo u takmičarskom ritmu. Olimpija je bolja ekipa od nas, vidjećemo kakav će biti ishod, težimo da budemo kao Olimpija, vidjećemo šta će biti. Mi se inače ne uzdamo s u sreću, već samo red, rad i disciplinu", istakao je Vojvodić.

Sportski direktor Borca Marko Maksimović ocijenio je uspješnim zimski prelazni rok.

"Bitno nam je da smo zadržali kompletnu ekipu koja je iznijela prvi dio sezone. Ostao je još samo Miloš Žeravica, malo duže traju pregovori s njim oko produžetka saradnje i nadam se da će ostati kod nas. U razgovoru našem, došli smo do zaključka da trebamo dovesti samo igrače koji će nadograditi ovu ekipu. Ljetos smo krenuli iz jako loše situacije. Sada treba nadograditi tu ekipu, to smo uspjeli dovođenjem golmana Kenana Topolovića i krilnog igrača Almedina Ziljkića. Samtram da smo dobili igrača kakav nam nedostaje u ofanzivnom dijelu i nadam se da će on da opravda povjerenje. U pregovorima smo sa još nekoliko par ozbiljnih igrača, ali moramo da vidimo kako će oni da riješe svoje situacije u narednom periodu. Vratili smo Runića i Zarića, oni su s nama i trenirali. Biće još dolazaka, naravno i odlazaka", rekao je Maksimović.

Na pitanje šta je sa najavljenim dolaskom Boatenga iz Olimpije on je odgovorio da su pregovori još u toku.

"Milan Mandarić je u jako dobrim odnosima sa našim predsjednikom Zeljkovićem, namjera je bila da nam da jako dobrog igrača. Međutim, rang takmičenja malo koči taj transfer, još uvijek pregovaramo sa njim, pokušavamo da ga ubijedimo da ipak treba da dođe kod nas. Kada je Olimpija gostovala ovdje, njemu se svidjela i Banjaluka i sve, ali taj rang takmičenja malo koči sve. Vidjećemo šta će biti", rekao je Maksimović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC