• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Cedevite: Misle na Limož, nije bilo Cirbesa...

Autor mondo.rs

"Odigrali smo dobro obrambeno, energetski i trčali smo", rekao je Slaven Rimac posle velikog "skalpa" njegove ekipe u ABA Ligi.

 Cedevita Crvena zvezda 84:68 ABA liga Trener Cedevite: Misle na Limož, nije bilo Cirbesa... Izvor: MN PRESS

Nakon tri poraza u uvodna četiri kola ABA Lige rukovodstvo Cedevite odlučilo je da smeni španskog stručnjaka Sita Alonsa i da na klupu dovede Slavena Rimca, a iako se to činilo kao ishitren potez posle mesec dana nove sezone - ispostavilo se da je "upalilo" za Zagrepčane.

Cedevita je u narednih 13 utakmica na Jadranu upisala 11 trijumfa, uz poslednji "veliki skalp" u duelu sa liderom takmičenja Crvenom zvezdom.

"Sokići" su pred svojom publikom naneli težak poraz timu Milana Tomića (84:68) koji je do aktuelnog kola bio neporažen, a Slaven Rimac je uz pohvale na račun svojih igrača istakao da su imali sreće da protiv Crvene zvezde igraju u trenutku kada misle na Evrokup.

Izgubili su tokom nedelje od Valensije (83:82) i sledi im jedan od odlučujućih duela za prolazak u narednu fazu protiv Limoža.

"Ne bih hteo umanjiti zasluge svojih igrača, ali mislim da treba biti iskren i reći da smo uhvatili Zvezdu u jednom trenutku kad oni nisu u idealnoj situaciji jer u utorak igraju utakmicu protiv Limoža koju moraju dobiti da bi ostali u trci za prolazak u četvrtfinale Eurokupa", kazao je Slaven Rimac koga je iznenadio izostanak centra Maika Cirbesa.

Nemac nije krenuo s ekipom u Zagreb, iz neobjašnjenih razloga, a ni trener Milan Tomić nije želeo mnogo da otkriva na konferenciji za medije istakavši da je to njegova odluka.

"Tu nije bilo i Cirbesa, koji im je jako bitan. Osim prvih pet-šest minuta, kad su oni pogodili neke šuteve i kad smo mi napravili par grešaka, kod nas je sve dobro izgledalo. Odigrali smo dobro obrambeno, energetski i trčali smo. U zadnjoj četvrtini su oni pogodili par šuteva, a mi smo napravili par grešaka u napadu", rekao je Rimac i potom zaključio.

"Bio bih zadovoljan i pobedom od pola koša razlike, a sve ostalo je bonus".

Pogledajte "hajlajtse" sa utakmice Cedevita - Crvena zvezda mts 84:68.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC