• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tekstilac sa Milkanovićem traži spas

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Posljednjeplasirani tim Prve lige RS angažovao novog trenera, koji će danas izvršiti prozivku igrača i ozvaničiti početak priprema za nastavak sezone.

 Danimir Milkanović novi trener FK Tekstilac Derventa Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente danas će sa novim trenerom Danimirom Milkanovićem započeti pripreme za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, u kojem će imati veoma težak zadatak da sačuvaju prvoligaški status.

Naime, Dervenćani su jesenji dio prvenstva okončali na posljednjoj poziciji sa samo 14 bodova, koliko ima i zvornička Drina, pa će na proljeće morati dobro da zapnu kako bi izbjegli selidnu u niži rang takmičenja.

Kraj prvog dijela sezone Tekstilac je dočekao bez trenera, s obzirom da je klupu krajem oktobra napustio Igor Janković, pa su sa ekipom radili najiskusniji prvotimci, kapiten i čuvar mreže Dejan Plisnić i Dragan Jolović.

Prije Jankovića, u klubu je radio Marko Stojić, a sada će Milkanović pokušati da se zadrži duže od svojih prethodnika i Tekstilac uvede u mirnije vode.

"Dogovorili smo saradnju, a već danas danas počinjemo s radom. Popodne će biti obavljena prozivka i prvi trening, a sve sa željom da pokušamo ostvariti zacrtani cilj, a to je opstanak u ligi. Situacija nije sjajna, ali razgovarao sam sa novim rukovodstvom, ambiciozni su, pokušaćemo dovesti i pojačanja za koja mislimo da će nam podići kvalitet i nadam se da ćemo uspjeti u našim namjerama", izjavio je Milkanović za MONDO.

Njemu će u radu pomagati Nebojša Radan, dok je odlukom čelnika kluba na mjesto sportskog direktora postavljen Čedomir Ćulum, nekadašnji igrač i trener Slobode iz Mrkonjić Grada.

Iako je bilo najava da bi iskusni golman Plisnić mogao završiti karijeru, Milkanović kaže da nije upoznat s tim i da će obaviti razgovor sa svim igračima, nakon čega će biti poznata situacija sa igračkim kadrom.

"Koliko znam, svi će se pojaviti na prozivci", poručio je novi strateg derventskih "krojača", koji će popodne imati sastanak sa igračima, te ozvaničiti start priprema.

MILKANOVIĆ NA ISLANDU: PUT "RIBARA" - ULOŽI, DA TI SE VRATI!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC