• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić vjeruje u opstanak

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Prvotimac Alfa Modriče uvjeren da će njegov klub i naredne sezone igrati prvoligaški fudbal.

 Marko Tadić vjeruje u opstanak FK Alfa Modriča u Prvoj ligi RS Izvor: MONDO/Borac-Sport/Dragan Šutvić

Marko Tadić jedan je od ključnih fudbalera Alfa Modriče.

Momak iz Zrenjanina redove Modričana pojačao je prije godinu i po, ustalio se u prvoj postavi, a s obzirom da su mu tek 23 godine, njegovo vrijeme tek dolazi.

"Kada sam na nagovor direktora Modriče Dragana Stevića došao u sadašnji klub, strahovao sam kako će me prihvatiti nova sredina, ovdašnji sportisti. Moja sreća, sve je u najboljem redu. Modriču sam zavolio, u gradu podno Majne sam 18 mjeseci. Ovdje sam se radovao povratku kluba u Prvu ligu Republike Srpske. Dobro je, prezadovoljan sam", kaže krilni fudbaler.

Tokom protekle jeseni, fudbaleri Alfa Modriče nisu briljirali, pa proljeće dočekuju ja jasno izraženim ambicijama da nadoknade propušteno u prvom dijelu sezone i osiguraju opstanak u društvu najboljih klubova Srpske.

"Podbacili smo, a nismo smjeli. Malo je nedostajalo, pa da budemo među četiri prvoplasirane ekipe. Najviše, mene lično, boli poraz od zvorničke Drine. Došla je u Modriču kao posljednjeplasirana ekipa i savladala nas. Teško je nadoknaditi propušteno. Međutim, vjerujem da u narednih šest kola, prije razigravanja, možemo sakupiti 14 i više bodova i da ćemo se plasirati u plej-of za prvaka Srpske. Borac je apsolutni favorit, nama su misli okrenute ka opstanku. Ako uđemo među šest najboljih, naše brige su prebrođene. Onda se valja učiti na sopstvenim greškama i pametne glave nastaviti dalje", poručuje Tadić.

Izvor: MONDO/Borac-Sport/Dragan Šutvić

Modričani će 2022. godine proslaviti veliki jubilej, vijek postojanja, a svi se nadaju da bi za rođendan najbolji poklon bio povratak u Premijer ligu BiH.

"Čast je nastupati u klubu svijetle tradicije. Nekadašnji osvajač kupa i prvak Republike Srpske i BiH zaslužuje da se nađe u Premijer ligi BiH. Imamo izvanrednu infrastrukturu, stadion, klupske prostorije, reflektore. Još da se ojačamo kadrovski i da finansijski postanemo silovitiji, onda se može govoriti i o povratku u najviši rang takmičenja. Ali, nije realno da ja još tri godine ostanem u Modriči. Želja mi je da se otisnem u inostranstvo, u veći klub i da tamo lijepo zaradim, da meni i mojoj porodici bude dovoljno za život onda kada fudbala i igre bude sve manje", iskren je Tadić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC