• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar novinaru: "Ne čačkaj mi j…"

Autor mondo.rs

Brazilca sačekali novinari na aerodromu i isprovocirali ga pitanjima, a on im oštro odgovorio

Nejmar je van terena zbog povrede metatarzalne kosti i kako je saopštio Pari sen Žermen, njegov oporavak trajaće deset nedelja.

Brazilac je boravio u Barseloni, gde je započeo rehabilitaciju, a dobro obavešteni novinari sačekali su ga na aerodromu, pre povratka u Pariz.

Oni su odmah zasuli pitanjima Nejmara, koji je na štakama krenuo ka terminalu.

Dok je prolazio pored njih, jedno za drugim su mu postavljali pitanja o tome kako se oseća, kako ide oporavak, a budući da nije odgovarao, postavlili su mu i neka malo "nezgodnija“, provokativnija, koja su Brazilca "izula iz patika".

Kada su ga pitali da li će se vratiti u Barselonu, iz koje je u leto 2017. prešao u PSŽ i da li se čuje sa bivšim saigračima, vidno iznervirani Nejmar se okrenuo i nije mogao da oćuti.

Bio je veoma neprijatan prema španskim novinarima: "Ne čačkaj me za jaja", poručio je bez zaustavljanja.

Nejmar je napustio Barselonu u rekordnom transferu od 222 miliona evra, ali se brzo po dolasku u Pariz pokajao. Španski mediji objavili su da je Brazilac priznao da je na prečac doneo odluku i da je vrlo brzo poželeo da se vrati na Nou Kamp.

Ipak, rastanak sa Barsom bio je u ne baš prijateljskim odnosima, budući da je dogovorio uslove sa Pari sen Ž0remenom i potpisao ugovor bez bilo kakve prethodne najave, a onda i dodatno "dolio ulje na vatru" jer se žalio UEFA tražeći da mu katalonski klub isplati dodatni "bonus za lojalnost" od 26 miliona evra.

Barselona je zbog odlaska Nejmara na takav način, odgovorila protivtužbom i od Brazilca tražila 65 miliona evra na ime povraćaja bonusa iz prvog i drugog ugovora i još 10 miliona evra zbog kršenja sporazuma. Jasno su mu tada poručili da je zauvek zatvorio vrata njihovog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC