• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modričani jačaju defanzivu

Autor mondo.ba

Alfa Modriča angažovala lijevog beka iz Srbije.

 Alfa Modriča Igor Stepančev Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nekadašnjeg šampina BiH, Alfa Modriču, pojačao je 28-godišnji lijevi bek Igor Stepančev, koji je do sada nastupao u Rumuniji, za ekipu Nacionala Sebis.

Defanzivac rođen u Kikindi 1991. godine već ranije je nastupao u BiH, i to za Jedinstvo iz Bihaća, Slaviju iz Istočnog Sarajeva i bugojansku Iskru, da bi jedno vrijeme proveo i u ČSK-u iz Čelareva.

"Prvi utisci su više nego pozitivni. Sviđa mi se Modriča kao grad. Mislim da su i ljudi ovdje zanimljivi i korektni. U klubu se vrijedno radi. Ne gubimo vrijeme, treniramo, izvršavamo svoje svakodnevne zadatke. Punih deset dana smo radili na postizanju fizičke spremnosti. Sada polako kreću kontrolne utakmice. Te provjere će nam dati orijentaciju da li nam pripreme idu u željenom pravcu. Mislim da smo na pravom putu", kaže novajlija u redovima Modričana.

Klub iz Modriče je u nezavidnoj poziciji nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Napustilo ga je nekoliko igrača, tako da se Uprava potrudila da angažuje pojačanja kako bi se ostvario cilj i izborio opstanak.

"Čeka nas pakleno proljeće. O Modriči sam čuo mnogo toga u superlativu. I da je bila osvajač Kupa Republike Srpske i BiH, da je bila šampion Srpske i BiH, da se takmičila u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Veliki su to dometi. Bilo bi lijepo da se ta istorija ponovi. Do fudbalskih visina se sporo dolazi, neophodno je proliti reke znoja. Važno je da sada zadržimo prvoligaški status, a kasnije se može razmišljati o većim pozicijama", ističe Stepančev.

Danas je Modriča daleko od nekadašnjih uspjeha, ali svi pod Majnom nadaju se da klub pod vođstvom ambicioznog predsjednika Petra Jelića može napredovati.

"Ovaj kolektiv zaslužuje značajniji plasman. Svi smo uvjereni da ćemo postići svoj cilj i da će Modriča i naredne godine imati prvoligaša", zaključio je Stepančev.

Modričani su juče odigrali i prvu test utakmicu, u kojoj je Sloga iz Gornjeg Crnjelova slavila 4:2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC