• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Azar: Donio sam odluku, znam šta ću

Autor mondo.rs

Da li je ovo još jedan nagovještaj prelaska u Real? Vjerovatno jeste.

Eden Azar, kome je do isteka ugovora sa Čelsijem ostalo manje od 18 mjeseci, rekao je u intervjuu francuskoj radio stanici "RMC Sport" da zna šta će biti sljedeći korak u njegovoj karijeri.

"Donio sam odluku, znam šta ću uraditi", rekao je Belgijanac u razgovoru obavljenom prije oko dva mjeseca, a koji će biti emitovan u srijedu uveče.

Ovo u suštini nije velika novost, već samo nastavljanje na spekulacije koje su u opticaju od prošlog leta, a tiču se Azarovog transfera u Real Madrid, koji posle odlaska Kristijana Ronalda nije doveo adekvatnu zamjenu.

Prema pisanju britanskog "Telegraf Sporta", Azar je od Madriđana dobio uvjeravanja da će na kraju sezone poslati Čelsiju konkretnu ponudu i odvesti ga na stadion "Santjago Bernabeu".

Čelsi je ofanzivnom "vezisti" dovedenom iz Lila 2012. godine odavno ponudio novi ugovor, vrijedan preko 300.000 funti sedmično, ali odgovora nema pa nema.

"Telegraf" vjeruje da će rastanak Azara sa "plavcima" biti korektan (za razliku od onog sa golmanom Tibom Kurtoom) i da će londonski klub dobiti obeštećenje kakvo zaslužuje takvo igračko ime, bez obzira na to što će tada do isteka ugovora ostati još samo godinu dana.

I menadžer Mauricio Sari djeluje kao da se pomirio sa gubitkom svog najboljeg igrača, koji u njegovom sistemu ne pruža baš najbolje partije...

"Eden ima 28 godina. Ako želi da ide, onda mislim da treba da ide. Naravno, nadam se suprotnom, nadam se da želi da ostane. On može da postane najbolji fudbaler u Evropi", izjavio je Italijan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC