• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sukob" Begovića i menadžera Bornmuta

Autor mondo.ba

Golman Bornmuta i reprezentativac Bosne i Hercegovine Asmir Begović verbalno se sukobio poslije treninga sa menadžerom Edijem Hauom i njegova budućnost u engleskom klubu se nalazi pod upitnikom.

Čuvar mreže "zmajeva" i njegov trener su se verbalno sukobili u kafiću pored stadiona "Vitaliti" jer je Begoviću zasmetala iznenađujuća odluka menadžera da više ne bude "broj jedan".

Trebinjac je zatražio objašnjenje od Haua, a verbalni sukob nije ni koji način bio nasilan niti je bio uperen na druge članove Bornmuta, prenijeli su engleski mediji.

Begovića je u posljednje tri utakmice na mjestu prvog golmana zamijenio Artur Boruc, što je dovelo do rasprave i podgrijalo sumnje o Asmirovoj ulozi na stadionu "Din Kort" do kraja sezone u Premijer ligi.

Bez obzira na raspravu, izvori engleskih medija navode da će Begović ostati posvećen popularnim "višnjama" i da će pokušati da radom i trudom povrati mjesto prvog čuvara mreže.

Takođe, iz engleskog kluba je navedeno da nije bilo nikakvog sukoba već jedan najobičniji sastanak koji se redovno dešava između menadžera i igrača.

Od dolaska iz Čelsija u maju 2017. godine, Begović se etablirao kao prvi golman Bornmuta nastupivši na 22 meča ove sezone u Premijeršipu, do susreta sa Vest Hemom u januaru.

Narednog vikenda, Burnmut, koji je 10. na tabeli, gostuje ekipi Liverpula na "Enfildu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC