• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Logistika Borca m:tel je pojačana, sad u Viljnus

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Rukovodstvo Borca m:tel uradilo je sve u organizacionom smislu da odlazak u Litvaniju na utakmicu osmine finala EHF Čelendž kupa protiv Švijese prođe u najboljem mogućem redu i sad je na rukometašima da izbore plasman među osam najboljih

 RK Borac pred put u Litvaniju sa novim sponzorima Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Ovo je istaknuto na konferenciji za štampu u prostorijama banjalučkog kluba pred odlazak u Viljnus, gdje će crveno-plavi u subotu odigrati prvi meč sa litvanskom ekipom u evropskom takmičenju.

Predstavljeni su i novi-stari sponzori Borca m:tel - Banjalučka pivara s kojom saradnja traje pet godina, kao i Atos osiguranje, nova kompanija koja je izrazila želju da pomogne izabranicima Mirka Mikića, koji u Evropi ne predstavljaju samo sebe, već Banjaluku i cijelu Republiku Srpsku.

Prvi čovjek "Velikana iz Platonove" Saša Kondić naglasio je da vjeruje u pozitivan rezultat protiv litvanske "Svjetlosti" i da će Banjalučani u revanšu 16. februara zajedno sa punom dvoranom "Borik" proslaviti prolazak u četvrtfinale.

"Sve što je trebao da se uradi u organizaciji utakmice u Litvaniji, Uprava kluba je uradila, pa sad nam prostaje da se nadamo povoljnom rezultatu u Viljnusu kako bi u revanšu u Banjaluci potvrdili i proslavili prolazak među osam najboljih u ovom evropskom nadmetanju", izjavio je Kondić.

Prema njegovim riječima, Borac m:tel će uz pomoć novih i starih sponzora Banjalučke pivare u Atos osiguranja, koje je nazvao sportskim prijateljima i članovima Borčeve sportske porodice dodatno vratiti Banjalučane na sportska borilišta.

"Na prethodnom meču sa Slogom u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine bilo je oko 1.600 ljudi u 'Boriku'. Težimo da dolazak u dvoranu i na Gradski stadion bude jedna vrsta kulture života u našem gradu", istakao je Kondić i zaključio da Borac u Čelendž kupu predstavlja i Grad Banjaluku i Republiku Srpsku.

Milka Stanivuković, portparol Banjalučke pivare, zahvalila je na lijepim riječima i istakla da već pet godina Borac i kompanija koja predstavlja nižu zajedničke uspjehe izrazivši i nadu da će u budućnosti rezultati biti još bolji.

"Mi postojimo 145 godina, Borac takođe ima dugu tradiciju, pa smo odlučili da stvorimo i našu zajedničku saradnju i da bude još uspješnija i u budućnosti", rekla je Stanivukovićeva.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Novi sponzor Borca je i Atos osiguranje, čiji je direktor Dragan Šumatić podvukao da je banjalučki klub pojam rukometa u regionu.

"Rastao sam uz uspjehe Borca iako dolazim iz Doboja. Pomiješana su mi osjećanja jer je Sloga izgubila u Banjaluci, ali najvažnije je da banjalučki klub ide u odličnom pravcu u Evropi i nadam se da će se vratiti u sami vrh evropskog rukometa".

Član Upravnog odbora Banjalučana Igor Jovanović takođe je zahvalio sponzorima na povjerenju i kratko prokomentarisao predstojeći dvomeč sa Švijesom.

"Imamo dobar tim, dobro rukovodstvo i idemo u Litvaniju po povoljan rezultat i nadam se da ćemo na kraju ostvariti cilj - plasman u četvrtfinale Čelendž kupa".

Mi možemo samo da dodamo da je taj uspjeh velika želja i navijača, koji će sigurno do posljednjeg mjesta ispuniti dvoranu "Borik" u revanšu!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

AJ Borac.... dakle i mi se onako zdušno nadamo da ove Litvance prolazimo...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC