• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Borca m:tel: Vjerujem u četvrtfinale VIDEO

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Čuvar mreže Borca m:tel Slađan Subotić s dosta respekta je govorio o litvanskoj Švijesi, ali i naglasio da je uvjeren da Banjalučani prolaze u četvrtfinale EHF Čelendž kupa.

 Slađan Subotić o Švijesa - Borac m:tel VIDEO Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Crveno-plavi poslije 14 godina su prezimili u Evropi, a za korak dalje i plasman među osam najboljih u EHF Čelendž kupu, potrebno je preskočiti litvansku Švijesu, što prevedeno na naš jezik znači Svjetlost.

Logistika Borca m:tel je pojačana, sad u Viljnus

Čuvar mreže Banjalučana Slađan Subotić naglasio je da se Borac dobro pripremio za Litvance i da će rukometaši dati svoj maksimum u Viljnusu kako bi izborili povoljan rezultat pred revanš u dvorani "Borik".

"Dva puta smo dnevno smo trenirali i analizirali njihovu igru gledajući snimke utakmica, kako bi spriječili njihova eventualna iznenađenja. Ono što sam primijetio je to da je Švijesa izuzetno uigrana ekipa, odigrali su već pet-šest zvaničnih mečeva u 2019. godini. Imaju nekoliko izuzetno dobrih pojedinaca, pogotovo lijevi bek i desno krilo koji nam mogu napraviti problem. Međutim, dobro smo se spremali, imamo ogroman motiv i smatram da smo bolja ekipa. To naravno, moramo da pokažemo na terenu. Imamo i dužu klupu i vjerujem u pozitivan rezultat u subotu u Litvaniji, al i u revanšu pred našom publikom", rekao je Subotić i dodao da osim te dvojice rukometaša Švijese, ni ostali nisu nimalo naivni.

"Moraćemo posebno da pripazimo na lijevog beka i desno krilo, ali imaju još nekoliko igrača koji su veoma nezgodni. Bez obzira vjerujem da ćemo proći u četvrtfinale".

Prema njegovim riječima, prva utakmica u Viljnusu u subotu će biti jako teško prvenstveno zbog samog puta, ali i ambijenta u njihovoj dvorani.

"Čuli smo da je dvorana zbijenija, ali opet, ako smo bolji pobijedićemo. Ja vjerujem u to", zaključio je golman crveno-plavih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC