• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovi telefoni imaju sve što vam je bitno

Autor mondo.rs

Nova serija telefona, predstavljena u Brazilu, donosi sve one funkcije, koje su vam potrebne, a koje rade - dobro i po cenama, koje su pristupačne baš svima.

 Ovi telefoni imaju sve što vam je bitno Izvor: MONDO portal / Motorola

Premijum telefoni su dokaz moći svakog od proizvođača i jasno je zašto svaki od njih želi da kroz top modele “pokaže zube“ ne samo konkurentima, nego i korisnicima, koji su izabrali druge robne marke. Premijum telefoni su “kruna“ svakog uspešnog proizvođača i zato su tako važni svakome od njih.

Ipak, osim ako niste Apple, koji nema cenovno pristupačne modele, svi ostali proizvođači svoj uspeh grade i te kako na srednjoj i nižoj klasi, koja je najdostupnija većini korisnika i koje se najviše i prodaju. U tom segmentu je konkurencija brutalna. To je posebno bilo naglašeno tokom 2018, a u ovoj godini konkurencija će biti još oštrija.

Uvek je bolje izabrati uređaj s pedigreom, koji ima tradiciju i ime, koji stoje iza njega, nego uređaje, koji su sumnjivog porekla, a prednost im je samo cena. Povrh svega, Motorola Moto G6 serija je pokazala da je Motorola pouzdan igrač i to je svakako preporuka sama po sebi. Da li se slažete sa nama? Recite nam šta vi mislite o ovome i novim G7 modelima!

MONDO MobIT

Zato, za jedan telefon srednje klase i klase ispod od ključne je važnosti da bude pravilno izbalansiran što se opcija tiče i svakako cenovno pristupačan što većem broju korisnika. Ipak, ključna reč je “izbalansiranost“ - krucijalno je da telefon ima sve opcije, koje današnji korisnici smatraju neophodnim, ali je još važnije da sve te funkcije rade! I to ne da rade onako, nego da “kidaju“ što bi se reklo u žargonu.

E, to su pravila, koja su bila temelj od kojih je Motorola krenula u kreiranje Moto G7 serije. Brazil, kao mesto premijere novih Moto G7 uređaja, nije mogao biti bolja lokacija da se pošalje Motorola poruka #MattersToYou, odnosno “Ono što vam je važno“.

Baš zato što smo svi mi različiti, razlikuju se i naša očekivanja od pametnih telefona. Nova Motorola Moto G7 serija zbog toga i nudi karakteristike, koje zadovoljavaju potrebe svakoga od nas, kroz četiri verzije svog najprodavanijeg pametnog telefona do sada:
- sa unapređenom kamerom
- sa dužim trajanjem baterije
- sa boljim procesorom i
- sa maksimalno iskorišćenim ekranom.

Predstavljamo vam Motorola Moto G7, Motorola Moto G7 Plus, Motorola Moto G7 Power i Motorola Moto G7 Play modele, koji su, svaki za sebe, premijum ponuda u klasi.

Motorola Moto G7 plus: Kamera u fokusu

Dizajnirana tako da napravi vaše najbolje slike ikad i da održi korak sa vašim brzim tempom života, nova Motorola Moto G7 Plus poseduje vodeću tehnologiju kamere u klasi i unapređene performanse. Pokret ili slabo osvetljenje nisu nikakav problem za dvostruku kameru od 16 MPx sa optičkom stabilizacijom slike. Dodatno, novi softver za kameru i AI asistencija (veštačka inteligencija) vam pomažu da slikate kao profesionalac i to pomoću Smart Composition opcije i sa opcijom za automatsko detektovanje osmeha.

Uz bateriju koja traje ceo dan, a koja se zahvaljujući TurboPower punjaču od 27 vati za samo 15 min punjenja može koristiti narednih 12 sati, ne morate da brinete da ćete propustiti neki snimak. Ove performanse, ukombinovane sa Snapdragon 636 mobilnom platformom, vam donose najbržu Motorolu Moto G ikad. Njen jedinstveni U-dizajn sa 6.2 inča velikim Max Vision ekranom predstavlja jedinstven vizuelni doživljaj uz Full HD+ rezoluciju, koji je dodatno pojačan Dolby Audio kristalno jasnim stereo zvučnicima.

Motorola Moto G7 Power: TRI dana autonomije!

Dodatak Motorola G7 kvartetu telefona je model Moto G7 Power, koja je specijalno izrađena, kako bi se prevazišao najbitniji razlog brige tokom korišćenja mobilnih telefona - autonomija baterije. Motorola Moto G7 dolazi uz bateriju kapaciteta čak 5.000 mAh - liderom u ovoj kategoriji, a zahvaljujući kojoj uz samo jedno punjenje, možete nesmetano da koristite uređaj i igrate igre tokom 60 časova ili otprilike 2.5 dana. Ukoliko vam se baterija isprazni, ne morate da brinete da li će se telefon isključiti kad vam je najpotrebniji, jer vam TurboPower punjenje omogućava da za nekoliko minuta punjenja baterije, dobijete sate korišćenja uređaja.

NAPOMENA: Motorola je ispravila svoju prvobitnu tvrdnju i za The Verge izjavila da će baterija trajati do čak tri dana, što je vanserijski rezultat za svaku klasu!

Sa ovakvom baterijom i unapređenim 6.2 inča velikim Max Vision HD+ ekranom, zabava nikada ne prestaje, jer svoje omiljene filmove, video snimke i igre, sad možete da gledate i igrate u “ultraširokom” formatu i bez prekida i kašnjenja, jer novu Motorolu Moto G7 podržava Snapdragon 632 mobilna platforma.

Motorola Moto G7: Najsvestraniji model

Uhvatiti pravi kadar, napraviti savršenu sliku i podeliti taj sadržaj nikada nije bilo lakše zahvaljujući novoj Motoroli Moto G7. Uz njen U-dizajn i Max Vision Full HD+ ekran od 6.2" vaši video snimci i slike postaju stvarnost, dok vam dvostruka kamera od 12 MPx opremljena efektom za Spot boje, efektom dubinske oštrine, opcijom za automatsko detektovanje osmeha i specijalnim Google Lens opcijama omogućava da maksimalno ispoljite svoju kreativnost.

Nova Motorola, koja je i do 50 odsto brža od prethodne generacije, može da izdrži vaše najzahtevnije zadatke, jer je opremljena Snapdragon 636 mobilnom platformom, dok uz TurboPower punjenje i bateriju koja traje, možete da pregurate čak i najduže zadatke svakog dana. Uz sve to, osim što funkcioniše perfektno, ovaj uređaj i izgleda tako sa unapređenim Gorilla Glass dizajnom i zaštitom.

Motorola Moto G7 Play: Ulaznica za smartfon svet

Ne dozvolite da vas veličina zavara. Motorola Moto G7 Play je moćan uređaj, koji ide ispred svog vremena. Sa Snapdragon 632 mobilnom platformom, Motorola Moto G7 Play je i do 60 odsto brža od svog prethodnika. Njen kompaktan dizajn se savršeno uklapa sa širokim 5.7 inča velikim Max Vision HD+ ekranom, a uz 19:9 odnos stranica čitava zabava stane na dlan vaše ruke.

Motorola Experience

Moto G pametni telefoni stižu sa Motorola Experience opcijama, sa kojima korišćenje uređaja postaje lakše. Redizajnirana opcija za navigaciju jednim dugmetom zamenjena je jednostavnijim on-screen sistemom. Ova opcija uparena sa Android 9.0 Pie čini da uređaj radi bolje nego ranije. Unapređena je i opcija za snimak ekrana sa tri prsta, tako da je sada moguće sačiniti i snimke, koji zbog veličine ne stanu na ekran i izmeniti ih kasnije. Sve ove opcije ukombinovane sa opcijama brzog snimanja, brzog uključivanja lampe i pametni ekran omogućavaju da korišćenje bude lakše nego do sada.

Uz sve ovo, ne morate da brinete da ćete propustiti trenutak koji se dešava samo jednom u životu, jer zadnjoj kameri od 13 MPx, koja u deliću sekunde fokusira objekat na slici, ne može ništa da promakne.

Dostupnost i cene: Za kupce u Srbiji!

Modeli Motorola Moto G serije će se naći u prodaji na tržištu Srbije od početka marta ove godine, po neverovatnim cenama! Motorola Moto G7 Plus po ceni od 36.990,00 RSD, Motorola Moto G7 po ceni od 29.990,00 RSD, Motorola Moto G7 Power - 25.990,00 RSD i Motorola Moto G7 Play - 18.990,00 RSD.

Ovim je Motorola Srbija opet pokazala da izuzetno vodi računa o tome da cena telefona bude pristupačna baš svakom. Posebna je priča to što je jedan od retkih proizvođača, koji poštuje preporučene cene centrale. Ovog puta cene su i niže od najavljivanih pred premijeru G7 serije.

Ako više volite cene u evrima, naravno da smo i to proverili za vas: Moto G7 Plus je oko 315 evra, Moto G7 je oko 255 evra, Moto G7 Power je oko 220 evra i Moto G7 Play je oko 160 evra!

I na kraju, gledajući cene i specifikacije ovih modela, kao i njihov dizajn, koji je danas nepobitno izuzetno važna karakteristika u svakoj klasi, jasno je da iz generacije u generaciju kompanija Motorola ostaje verna svom cilju: ponudi telefona premijum karakteristika, koje svako od nas zaslužuje, a koji su kvalitetni, pristupačni i pouzdani.

Kako se vama čine novi Moto G7 modeli? Da li ćete im dati šansu?

Motorola Moto G7 serija specifikacije i cene:

Opcije/Model

Moto G7

Moto G7 Plus

Moto G7 Play

Moto G7 Power

Ekran

6.24" (1.080 x 2.270)

6.24" (1.080 x 2.270)

5.7" (720 x 1.512)

6.2" (720 x 1.512)

Čipset

Snapdragon 632

Snapdragon 636

Snapdragon 632

Snapdragon 632

RAM

4 GB

4 GB

2 GB

3 GB

Memorija

64 GB

64 GB

32 GB

32 GB

Kamera

12 MPx (f/1.8) + 5 MPx

16 MPx (f/1.7) + 5 MPx

13 MPx (f/2.0)

12 MPx (f/2.0)

Selfi kamera

8 MPx (f/2.2)

8 MPx (f/2.2)

8 MPx (f/2.2)

8 MPx (f/2.2)

Baterija

3.000 mAh

3.000 mAh

3.000 mAh

5.000 mAh

OS

Android Pie

Android Pie

Android Pie

Android Pie

Mere

157 x 75 x 7.92 mm

157 x 75 x 8.27 mm

147 x 71 x 7.99 mm

159 x 76 x 9.3 mm

Težina

174 grama

172 grama

149 grama

193 grama

Cene

Oko 255 €

Oko 315 €

Oko 160 €

Oko 220 €

moto g7 plus. Amazing pictures in low light matters to you.
Izvor: Motorola

moto g7. A creative camera matters to you.
Izvor: Motorola

moto g7 power. 60 hours of battery matters to you.
Izvor: Motorola

moto g7 play. Super fast performance matters to you.
Izvor: Motorola

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS