Može i tako - na pripremama bez Vibera

Pročitajte ko od fudbalera Borca u Antaliji ne koristi Viber niti društvene mreže.

Može i tako - na pripremama bez Vibera Foto: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Borca sutra se vraćaju iz Antalije sa dvonedjeljnih priprema, tokom kojih su žestoko trenirali, često po dva puta dnevno i odigrali četiri prijateljske utakmice.

U takvom tempu igrači su imali malo slobodnog vremena.

Uglavnom su ga koristili za odmor, ali i druženje, te kontakt sa porodicom i prijateljima.

Aplikacija Viber bila je praktično neizbježna, pogotovo prvih par dana kada je u lobiju hotela "Titanik" normalan prizor bio da igrači "čačkaju" po telefonima.

To je i razumljivo, s obzirom da trener Darko Vojvodić ima stroga pravila kada se mogu koristiti telefoni, pa su u dozvoljeno vrijeme svi koristili priliku da se čuju preko Vibera sa rodbinom i prijateljima, ali i da koriste društvene mreže i objave nešto na Instagramu.

Ipak, bilo je i igrača koje ova ograničenja praktično nisu ni pogađala.

Upravo takav je vezista Dejan Zarić, koji sticajem okolnosti ne koristi Viber, a ni društvene mreže.

"Imao sam dobar telefon, ali se pokvario, pa sam ponio ovu neku Nokiju i dobro mi služi", objasnio je, pokazujući nam svoj telefon.

"I stvarno si bez Vibera, bez društvenih mreža?", ostali smo u čudu.

"Da. Nemam Viber, ali nije mi to problem. Ljudi koji me trebaju mogu me dobiti na moj broj telefona. Na ovom telefonu imam Facebook, ali ni to ne koristim, nisam ni pod svojim imenom. Ko me treba, ima moj broj, a ja već nađem način da se javim kome trebam", rekao nam je Zarić uz osmijeh.

Upravo on važi za jednog od najposvećenijih igrača u ekipi Borca, a svojim zalaganjem i igrama zadovoljio je i trenera Vojvodića, koji je poslije današnje utakmice vrlo pohvalno govorio o njemu.

Ostale vijesti